AKTUELNO

Iskren!

Emisija "Narod pita" je upravo počela. Večerašnji gosti su Maja i Alen Hadrović, jedini par koji je od svoje ljubavne priče iz rijalitija napravio bajku. Nedavno su se venčali, a za par meseci će postati ponosni roditelji malog Vuka. Ove noći sede u vrućim stolicama kod Ivane Šopić, prvi put nakon izlaska sa velelepnog imanja, gde će ogoliti dušu i odgovarati na sva pitanja gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo ću predstaviti svoju gošću, Maja Hadrović! Prelepo izgledaš, kao da se nije završilo slavlje, kako se osećaš sada kao udata žena? - pitala je Ivana.
Osećam se savršenom nikad bolje nikad lepše. Sve je bilo kako smo planirali, eto mi smo bili unutra zajedno pa se to nastavilo i napolju. Postala sam gospođa Hadrović, predivno se osećam, nije se nešto mnogo promenilo -
Da li si mogla da sanjaš kada si ulazila da ovako nešto može da ti se zadesi? - nastavila je voditeljka.
Iskreno naravno da nisam, tamo je bio haos, ali eto desilo se najlepše na svetu, sada čekamo i bebu i tek će biti lepih stvari - navela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa moje druge strane, Majin suprug, nekada noćni, sada porodičan čovek, kako si? - obratila se Ivana Alenu.
Predivno je bilo, lepo smo sve isplanirali koliko smo vremena imali. Pričali smo o svemu unutra, na kraju se sve tako i desilo, sad čekamo i bebca. Bukvalno se sve napolju ostvarilo, prva pesma koju smo spominjali ta je i na venčanju bila iz filma Lepotica i zver. Sve je bilo bajkovito - odgovorio je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si saznala da si trudna? Da li ste radili na tome ili se spotano desilo? - pitala je voditeljka.
Bilo je spontano, mi smo pričali ali nismo planirali tako brzo. Nakon izlaska vrlo brzo mi je bilo muka, loše, proverili smo, kupila sam test i eto saznali smo odmah. U pitanju je dečak zvaće se Vuk - rekla je Maja.
S obzirom da smo sada muž i žena, nemoj sada da lažeš! Radili smo odmah na tome - našalio se Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da ste se upoznali u Zadruzi, mnogi parovi su se rastali i uglavnom ispadne da su ih drugi rastavili. Neću reći da se vade za neuspelu vezu, ali krive druge za svoj neuspeh. Koji je vaš recept za dobru vezu, zašto ste vi uspeli a drugi recimo nisu? - nastavila je Šopićka.
Pored ovakve žene mora da bude jak muškarac, ne treba da ti bude teško ništa, treba imati poverenja i vere, a ja sam u nju verovao od prvog dana. Ako se volite, nema šanse da vas neko rastavi - naveo je Alen.
Ljubav ti daje snagu za sve, protiv svih se boriš, tu nema šta, niko ne može da vas rastavi - dodala je Maja.
Da li si ikada posumnjala u Alena, ipak je on uzašao prvi? - pitala je voditeljka.
Stvarno sam verovala u našu ljubav, sedam meseci sam bila bez deteta i jedino sam njega imala. Kadje on izašao bilo mije jako teško, odlučila sam da ne nasedam na provokacije. I njemu sam rekla da to što se priča i piše nije tako kako izgleda i eto uverio se - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kasnije sam shvatio, da moramo da budemo stalno zajedno, da dosta pričamo ispod pokrivača, da se držimo zajedno. Neki su to protumačili kao da joj ne dam da se mrdne da sam težak, ali mi smo skapirali šta i kako treba i tako smo radili - nastavio je Hadrović.
Najviše su tebe udarali i napadali - ubacila se Ivana.
Da jesu, zbog te veze koju sam imala, trebalo je sve to izdržati, ali je Alen bio mnogo jak i pomogao mi je u svemu -
Baš sam razmišljao da li da pogledam taj čuveni snimak sa njenim bivšim partnerom, nerviralo bi me sve i nisam hteo, ali na kraju kad sam video nisam mogao da verujem o čemu se pričalo. Ja sam neko ko je posesivan sebično je volim, ona je samo moja... - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastvku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga