AKTUELNO

Nije dobro podnela njegovo odbijanje!

Mila je naredna gledateljka, koja se obratila večerašnjim gostima:

Pozdrav za mog komšiju, Ša. Imam jedno pitanje za Kristijana, ovde je sestra njegovog pokojnog prijatelja, on Vam je jednom spasio život. Nenade, o bivšima sve najbolje - rekla je gledateljka.

Prilogom smo se na kratko vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se momenata kada se Maja Marinković žalila Kristijanu Goluboviću na Marka Janjuševića Janjuša:

Uvek mi se žalila, uvek mi je govorila da bi ona bila u srećnoj, dugoj vezi sa Čorbom, samo da je on želeo. Maja je tipičan član nove generacije, njoj nije strano da legne sa čovekom, čak i da zna da ta veza nema nikakvu perspektivu. Zaboravlja da je opsesivna u vezi, njoj i prc kombinacija preko noći može da preraste u neku bolesnu vezu. Krivo mi je što je znam, kao i njenog oca. Mora prvo da oseti jako dopadanje, da bi ona, kao žensko, išla u vezu, uvek sam joj to govorio. Janjuševa je bila gora veza, jer je on imao ženu i dete, morao je duplo više da pazi šta radi. Da je moja Ivana ušla tada, kao onda Nenadova Ivana, bilo bi zbogom Kristini bez razmišljanja - komentarisao je Kristijan.
Nije tako, veruj mi, ovde sam se stvarno zaljubio, tamo sam se malo zezao, stvarno nije tako - porekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga