AKTUELNO

Smeh do suza!

Prilogom smo se ponovo vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se žestoke svađe Ermine Pašović i Bore Santane:

Odmah nakon usledilo je novo uključenje, a naredna gledateljka uključila se, kako bi prokomentarisala večerašnje gošće:

Pozdravila bih Jovanu i Erminu, predložila bih Ermini da se češće ovako oblači, to što neki kažu da je ona zlobna, to nije istina, verujem da joj je to taktika ili da joj se dosadno samo. Mislim da su često nepravdedni prema Ermini, ona je pokazala da je prijatelj onima koje smatra prijateljima. Jako me je pogodilo to što niko od tvojih prijatelja nije primetio kada je tebi bilo loše, ti si to potiskivala, krila si svoje žute minute iza svog garda i stava, videla sam da si emotivna, ali da uglavnom svi gledaju sebe, pored toga što se bore za tu glavnu nagradu. Drago mi je što ne uvijaš u foliju, što imaš m. da svakom kažeš šta imaš, bilo da je to Kristijan Golubović ili Lepi Mića. Mislim da Jovana (Ljubisavljević) nije vaspitana na pravi način, vaspitanoj devojci ne može da padne na pamet da izgovori onakve reči, to se ne očekuje od devojka koja treba da predstavlja i moral i humanost. Žao mi je, Ermina, što ne planiraš da ulaziš u Zadrugu 5, ako je istina da je to poslednja Zadruga, trebalo bi da ostaviš svoj pečat tamo - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ni kako da se ponašam kada čujem ovoliko pohvala, mislim da moja majka sada cveta, jer ona kritike prima k srcu. Veliki pozdrav za Vas i veliko hvala, iznenađena sam koliko me poznajete. Mislim da su ljudi ipak primetili kad mi nije loše, ali oni znaju da ja to ne želim da pokazujem, jer mislim da je to slabost i trudim se da to niko ne primeti - odgovorila je Ermina.
Mislim da si ti jaka i da bi se svakako ti izborila sa svim tim. Matorin stajling je otprilike uvek isti, složiću se sa jednom gledateljkom za Matoru i one suknjice - dodala je gledateljka.
Ja obećavam da ću joj poslati paket sa suknjicama i haljinicama, ona je jako ženstvena i ima fenomenalne godine. Ja bih bila srećna da imam ovakvo lice kao što ima Matora - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam želju da se upoznam sa Matorom, Kristina iz Novog Sada ovde, volim nepristojne ponude. I mene nervira što te zovu Matora - rekla je gledateljka.
Kristina, ti možeš da me zoveš kako god želiš. Nikad se nisam ovako otvoreno muvala u emisiji, baš je dobro. Ostavite broj, lepo spavaj, ljubavi - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga