AKTUELNO

Jedan od krivaca je on!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Naredno pitanje je postavio novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević. Naredno pitanje bilo je za Stefana Mihića:

Raskinuo si sa Miio, objasni nam tu priču:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je tip devojke koja se meni sviđa, ja sam to i rekao u karantinu, Pokušavao sam da je upoznam i naišao sam na njenu povratnu rekaciju. Upoznavao sam je, ne volim ja da menjam devojke tako lako i borim se za lepo vezu. Ja sam nju zamolio da promeni neke stvari. Meni je trebalo da provodimo vremena zajedno, a ona je provodila vreme konkretno sa drugim momkom. Ja sam danas i popričao sa njim, i on mi je rekao da ima devojku a ja mu se izvinjavam i njemu i njegovoj devojci. Ja sam rekoa Mii da ne želim da budem sa njom, a ona mi je rekla da ne želi da bude sa mnom. Ja njoj ništa loše nisam uradio, a ona je mene izvređala. Na kraju sam video da nije ona onakva devojka kako sam je ja video- rekao je Stefan.
Šta to Bane Čolak ima , a što ti nemaš - upitao je Darko.
Ne znam šta Čolak ima a ja ne, a mene su prdstavili kao negativca, a onda da sam homose*sualac, a ona je trebala da ustane i kaže da nisam to - rekao je Stefan.
Moram da kažem da ja moju Ivanu volim, i ona zna da ću ja sa svima da se družim. Mia je stalno dolazila i zajedno smo u budžetu. Nisam osetio ništa van drugarskog odonsa, jer da jesam ja bih se sklonio. Što se tiče Stefana ja sam hteo da poprićam i da ga upitam o tome, a ono sto je Stefan zamolio a ona nije ispoštovala, to je do nje. Stefan i ja smo lepo poričali - rekao je Bane Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga