AKTUELNO

Tenzično!

Aleksandar Bogunović Zverka zatražio je reč na porodičnom sastanku, kako bi otkrio šta zna o Saletu Luksu i Stefanu Mihiću.

Ja sam se raspio o Luksu, dva, tri jaka čoveka su mi rekla da je sve što kaže da jeste. Ne laže ništa, u fulu je je dečko. To je to. Za Stefana, zvao sam isto dva drugara, koji su mi rekli da je dečko normalac. Jeste Dubai i rekli su mi sa kojim devojkama je bio. Glupo je da kruže neke priče - istakao je Zverka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na nama je da verujemo kome hoćemo - poručio je Lepi Mića.
A da li su ti drugovi rekli da je cinkaroš? Cinkari sve živo - odbrusio je Karić.
Ne, ali da je b*ljaš, rekli bi mi da je b*ljaš - dodao je Zverka.

Limeni je odrecitovao pesmu za zadrugare o domovini, a zatim je ustala Viktorija Mitrović, koja se još jednom sukobila sa Saletom glumcem.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče glumca, i te kako je glumac. Poljubio me je pre neki dan u obraz i rekao svaka čast što čistim, a ovde sad priča da sam k*rvetina i naduvava me k*rcem. Ružno je da ga ja naduvavam sada, ali ću. Sad sam videla šta misli. Ja i te kako imam mišljenje o vama, ne mislim o svima lepo, sa svima se družim - rekla je Viki.
Idi završi školu - odbrusio je glumac.
Ti si dvoličan! I da sam k*rvetina, bolji sam čovek od tebe. Ja sam samo rekla da i ti uzimaš, kao i svi mi - nastavila je Mitrovićka.
Šta sam ja od tebe uzimao? Bilo bi me sramota da uzme od tebe! - poručio je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.