AKTUELNO

Izgubio kontrolu!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' sa Milanom Miloševićem. Tom prilikom pušten je klip gde Marko Osmakčić govori zadrugarima da je Stefan Mihić homoseksualac.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je dao reč Stefanu Mihiću.

Vi niste niko i ništa, da bi pričali kakve ja emocije imam prema njoj, šta mi radimo u slobodno vreme, šta želim od nje i slično - rekao je Stefan.
Cura leži i previja se on ništa. Bez obzira koliko su se posvađali treba da bude gospodin i da joj se nađe - ubacio se Pele.
Neću da trošim vreme na ove ljude i da objašnjavam nešto što i ne treba da ih zanima - nastavio je Mihić.
Stefan me je pitao za savet, jer se družimo svi zajedno. Čudna je bila i on je pitao mene za mišljenje. Mi smo se šalili sa njom da ne dolazi više a ona je plakala i otišla, nije htela više da se vrati. Rekao mi je da ne može da bude više sa njom, jer mu ne poklanja pažnju i da mu to jako smeta. On je ukazao šta njoj smeta ali to nju nije zanimalo i tek kada je rekao da ne želi više da bude sa njom, njoj je naprasno postalo loše. Nije hteo da joj priđe da joj ne bi na neki način davao lažnu nadu, da ne ispadne tako. Mislim da su odličan par i mislim da treba da je prihvati takvu kakva jeste - govorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam navikla na veze na daljinu, zato valjda ispada da ga ne primećujem. Malo sam čudna po tom pitanju, nisam želela da imamo ništa jer sam trenutno u ciklusu. Dopada mi se - rekla je Mia.
Znam njega iz spoljnjeg života, radio je kao menadžer u jednom klubu kod mog prijatelja, uvek je bio sa ribama viđen. Stefan definitivno nije gej - rekao je Sale glumac.
Zašto mu to Marko prebacuje? Da bi ga eliminisao u borbi sa devojama? - pitao je Milošević.
Ima tu rivaliteta slađem se. On definitivno nije gej! Nije uopšte hteo ništa ružno da mu kaže osim da ga posavetuje, ali je ispao nesporazum i sada se svađaju - rekao je Sale.
Videli smo da ima potrebu da me spušta, ima želju da se istakne, dolazi u dominantnu poziciju. Ima on pozitivnih strana ali kod mene se reflektuje loše. Nisam te spominjao uopšte i mislim da je tako najbolje da ostane! - govorio je Mihić.
Nisam te spominjao, nego se to sad potencira. Ja smatram da je to alibi, moje mišljenje je da si gej, to je moje pravo da mislim - vikao je Marko.
Ja sam siguran da u narednih pet klipova imamo samo tebe - rekao je Stefan.
Ja za sve što kažem imam neko obrazloženje - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je čudno da ako ja budem sa Sanjom na ležaljci, on dođe i kaže njoj znaš li ti da si njemu peta po redu, i tako sa svakom devojku. Ne znam da li je ljubomoran na mene ili je posesivan, ili je gej? Evo ja ne znam - vikao je Marko.
Jeste on prema tebi previše pažljiv, ali moguće da je on tako vaspitan. Možda je on samo kulturan i previše fin za naše standardne pa drugačije ispada - rekao je Mića.
Ja sam objektivan, ne gotivim se sa Mensurom, ali kažem on je jako zogdan. Ja nisam znao da si ti retardiran! - urlao je Marko.
Nisam ja uopšte retardiiran, nemoj da me vređaš - odbrusio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi mi dobro znamo i sigurni smo u to da Stefan nije gej i glupo je pričati o tome. Malo sam i razočarana tvojim ponašanjem jer tražiš mali povod ne bi li vratio Stefana u nezgodnu situaciju koju smo već rešili. Bitno je da neosnovano govoriš neke stvari - rekla je Vampirica.
Mešao se u moje odnose sa ženama. Evo gde mi je pala prva sumnja. Razmenili smo instagram, sve slike sa muškarcima - vikao je Marko.
Samo da ti kažem, ti muškarci koje si ti video, to su javne i poznate ličnosti, samo da znaš. To što ti vređaš, to je neštp drugo. Osnovna razlika između tebe i mene je moja kultura i tvoja nekultura - rekao je Stefan.
Olja i ti si malo onako - rekao je Osmakčić.
Aj sad vređaj sve ljude redom koji se ne slažu sa tobom - dodao je Stefan.
Moguće sada da je u pitanju tvoj intelekt, jer pričaš stvari bez argumenata - rekla je Olja.
Dobro, okej, možda je posesivan i aj ćao - iznervirao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga