AKTUELNO

Promenila ploču!

U toku je emsija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje, koje je bilo za Aleksandra Subotić.

Zašto lažeš da si udata kad te dečko nije oženio? - glasilo je pitanje.
Živim sda momkom, rodila sam mu dete. Ja sam sa svojim mužem, momkom povezana za ceo život. Posle tri godine vanbračna i bračna zajednica su izjednačene. Rodila sam mu dete, živim sa njim. Nisam zvanično, ne znači da neću biti - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za MC Aleks.

Da li tvoj trenutni odnos sa Matorom ne vodi u pravcu veze? Zašto nemaš takav odnos sa muškarcem? - pročitala je Ivana Šopić.
Sinoć smo pričale. Ne vodi - rekla je kratko.
Matora bi istrpela, čekala bi. Da li Aleks ovo radi namerno? Zadrugari se ponašaju kao da smo maloumni. Ako nije to to, nemoj da te češka. Radi sve stvari da u meni izaziva sumnju. Da li to radiš zato što te nigde nije bilo? - komentarisao je Lepi Mića.
Ne igram nikakv rijaliti. Meni je Jovana aovde najbliža od svih ljudi. Kad sam osetila više od prijateljstva, nas dve smo sinoć popričale i razjasnile - dodala je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li mislite da će od sinoć biti isto? -pitao je Mića.
Neće, već sam primetio - rekao je Dino.
Ja ću Jovani biti prijatelj. Više volim da imamo iskreno prijateljstvo, nego da se potežu te teme - objasnila je Aleks.
Problem je što se ona pravda i mene ovo počinje da nervira - odbrusila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Bogu da se sa moje strane nije desila emocije prema Aleks. Pre dva dana je počelo peckanje i postalo je intimnije druženje, sa moje strane. Ustaneš kažeš da nisam tog sek*ualnog opredeljenja, ali ne znam šta može da se desi. Muka mi je da se više ograđuju od mene. Neću da joj okrenem leđa, ali ne može sa mnom da se češka, mazi i drži za ruku - odbrusila je Jovana.
Da li te ova njena nesigurnost podseća na Sanju? - pitala je voditeljka.
Pokušala sam da objasnim, znam šta joj se dešava u glavi, proživela sma ovo dva puta. Ja sam puno samopouzdanja. Da je neko drugi još više bih terala inat, pošto je ona distanciraću se - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga