AKTUELNO

"Sa neke moje lične strane ova veza nema veze sa vezom!"

Nakon haosa Ivana Radosavljevića Belog i Marka Osmakčića, zadrugari su nastavili da komentarišu odnos Sandre Rašić i Marka.

Jovana Tomić Matora je ustala da prokomentariše temu:

Sandra je moja drugarica, ja ću nju uvek podržati. Ona nije ni prozvala Staniju, ne znam zašto se ona upalila - rekla je Matora.
Ona je razgovarala sa mnom. Između nas je kristalno jasno, ako Sandra bude slušala druge biće mnogo teže - rekla je Stanija Dobrojević.
Ja nisam ništa loše rekla za Staniju, ni jedne sekunde - rekla je Sandra.
Koliko god da je on lep, ona objektivno razmišlja. Ja ne kažem da se njemu ona ne sviđa ali činjenice su da su prošle subote Stanija i Marko komentarisali Sanju i uveravali sve nas u tu priču. Mi smo ovde mladi i tako, pitanje je da li osećaju energiju jedno drugog. Marko nije strplji dečko, on forsira. Ova priča ide svima u prilog samo Sandri ne - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije mišljenje samo bliskih ljudi meni, nego i ostalih zadrugara - rekla je Sandra.
Na kraju ćeš ostati sa njima i njihovim mišljenjima. Bitan je odnos, meni kada se neko sviđa ja idem i protiv porodice - rekla je Stanija.
On je na ulasku rekao da hoće samo avanture, zato Sandra nema poverenja - ubacio se Stefan Karić.
Kako ti posmatraš Marka i Sandru i posebno se osvrni na Staniju u njihovoj priči - glasilo je pitanje.
On je rekao da bi bio sa njom da nema dečka, gledao je njene postere kad je bio mlađi. Ja nemam šta da se bunim, što se tiče njega on nije imao dodire i maženje sa Stanijom, ali postoji neka platonska ljubav. On je imao par kombinacija i to ali smatram da se nije odvojio od Stanije još uvek. Sandra mu se više dopala prijateljski, smatram da ne treba nazivate devojke lakim. Ja sam njemu rekla da ne treba ići od jedne do druge nego da se posveti jednoj. On je imao par ispada na početku. Krenuvši od karantina, izašao je kao sirovina. Ali od kada je seo pored Stanije on je postao on. Kada se desila Sandra, jaka žena, nije joj lako prići. Smatram da treba da se potrudi. Ne može ovakva žena da kaže tek tako da joj se neko sviđa. Ne može da shvati Marka zbog situacija na početku. Ona je sa razlogom skeptična. Desio se poljubac i kod wc-a malo pre, ali ima još devet meseci da se guli ovde - rekla je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa neke moje lične strane ova veza nema veze sa vezom. Ovo je isforsirano od strane Stanije. Marko drži predavanje, Sandra ga sluša. Oni jedno drugo ne razumeju ali idu dalje. Ona je slaba samo na njegov fizički izgled. On je jedan klinac koji pokušava da uradi ovde, on se Sandri sviđa, ima šta da gleda. Sandru on ne ispunjava, on je švalerčima i to je to. Videćemo kako će prihvatiti ovo i kako će biti. Nema ova veza veze sa vezom. Nisu karakterno jedno za drugo. Njihov mentalni sklop nije dobar. Njemu odgovara samo Sandra Čaprić - rekao je Stefan Mihić
Ovo je jedan od najlepših parova u Zadruzi. On je jako lep i imućan, ona je mnogo skeptična po pitanju Marka. Po njoj se vidi da je zaljubljena. Oni su za mene u vezi, nacija je uz ovo. Samo ne znam kako će njegovi reagovati jer je ona starija od njega jedanaest godina - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: N. V.

#Zadrugari