AKTUELNO

Nije joj lako!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Sandru Rešić.

Zašto glumiš da ti je svejendo zbog Marka i Marijane, a kuvaš u sebi, inače zaštio bi se mazila sa nekim? - glasilo je pitanje.
Nisam rekla da je meni svejedno. Osećam se nekako nasamareno. Danas je Bane imao odličnu reklamu za mene -"Sandra tester". Meni je pao kamen sa srca i prodisala sam. Bilo mi je drago što sam pravilno odlučila. Mislim da su jedno za drugo, lepo mi izgledaju - govorila je Rešićeva.
Pokazao je što je Sandru zamenio preko noći, da je imalo razloga što joj nije verovao. Meni to nije normalno - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi svejedno, jer nisam neko ko se lako odlučuje da se ljubaka, pogotovo ne ovde. Da glumatam da mi je preteško i plačem sa janjušem na doku, ne osećam se tako - rekla je Sandra.
Mogla je da ga testira da li će biti zagrejan ili preko noći je zameniti, pokazao je da je ovo drugo. Meni je ovo dno dna. Marijana isto u odnosu sa Janjušem, zamenila ga preko noći. Drago mi je što je Stanija sama na ugaonoj - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga