AKTUELNO

Nije mogao da se snađe!

U toku je Igra istine. Marko Osmakčić je postavio pitanje Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Navedi mi tri razočarenja u rijalitiju i tvoje mišljenje o nekim ljudima koji su te iznenadili - postavio je pitanje Osmakčić.
Iz opravdanih razloga mislim da se Limeni nije pokazao kako treba. Sa druge strane mislim da se Zverka totalno pogubio i da ne zna gde se nalazi. Što se tiče Sanija, šta god da je radio bio je u Holivudu i snimao je film a kakav nebitno. Bio je tamo i zna kakav je taj svet. Čovek koji za mene totalno razočarenje posle svega. Deniz ima svoju priču kakvu takvu. Mima mi je totalno nejasna za sada. Nije u tvom karakteru da budeš flegma i mirna, ti si ceo dan po kafanama i lokalima. Niste vi ovde pozvani jer ste najbolji na svetu nego zato što ste radili sve i svašta i niz ružnih stvar - govorio je Mića.
Ako imaš lošu prošlost i ako si radila nešto onda ne ulaziš u rijaliti - ubacio se Miki.
Ne treba da glumiš kuvaricu, mislim da treba da pokažeš ono što jesi. Družis se sa ozbiljnim glavama, radiš ozbiljne stvari, ne vidim čemu tvoje ponašanje ovde. Ne može se ići na žurku u pidžami, to je ogledalo vas. Imaš 19 godina a izgledaš kao tetka od 45. Ne znam zašto to sebi dozvoljavaš, od tebe očekujem mnogo više, da uđeš u rijaliti - rekao je Mića.
Jedno od većih razočarenja je Ivan, koji je kao sportista, poznati roditelji a njega nema nigde. Mislio sam da će biti jedan od bitnijih, ako ne i jedan od jačih igrača. Mislim da možeš mnogo da daš. Takođe mislim da je Sale glumac moje najveće razočarenje, glumuo je kad se vi niste rodili a nervira ga dete od 21 godinu - nastavio je Mića.
Upravu si, ovo su bolidi na kvadrat. Tamo gde ja živim toga nema i meni ovo nije normalno. Ovde je sve nevaspitano, dvolično i niko nije preživeo ono što sam ja ni za tri života - dodao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li biraš vezu sa Marijanom ili prijateljstvo sa Stanijom? - pitao je Mića.
Kad bi sabirao poene ko je gde pogrešio ja bih trebao da izaberem Staniju, jer me nikada nije izneverila. Čak i kada se naljutila bila je iskrena, pravo da vam kažem nisam mogao da spavam zbog toga. Ni u jednom trenutku nikada nije ni pomislila meni loše, a Marijana u nekom trenutku je imala dostas opcija i ja sam bio rezerva. To niko ne voli i ja to negde imam u glavi. Ali sa druge strane meni Stanija ne može da da taj osećaj koji može Marijana - govorio je Marko.
Tu smo već mesec dana imao si razne žene, koja je slučajnost da ti prvi put nakon mesec dana odeš korak dalje i legneš sa njom u krevet, baš taj dan kad Stanije nema? - pitala je Lorna.
Ako si ti ljuta na nju nemoj na mene. Srce moje meni jeste lepo sa tobom, ali moram da budem iskren. Ne može mene Stanija ljubiti i grliti, da se razumemo, moram ja da odgovorim na pitanje - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si stavila tačku na odnos sa Matejom? - pitao je Dino Anđelu.
Odavno sam ja odustala od te veze, rekla sam još tu noć kad stavim tačku na jedan odnos ja završim sa tim. Ja nisam neko ko će da trči za nekim, da li sam zaljubljena ili ne to je moja lična stvar i ne moram nikome da objašnjavam. Mislim da mi sad imamo bolji odnos nego kad smo bili u vezi, nikada se ne zna šta može da bude. Iz dana u dan imamo sve boljji odnos, čak pijemo i jutarnju kafu zajedno - odgovorila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li možeš realno da kažeš biraš li nju ili Staniju? - pitala je Anđela Marka.
Ne mogu ja tako nije ratna situacija da neko uperi pušku u mene i natera me da biram. Ja sam prešao preko nekih stvari, ko je nju je*o, da li je bila sa nekim za pre, sa kim je išla i gde - rekao je Marko.
Totalno je okej da ćeš izabrati druženje od mesec dana nego vezu od dva dana, a oni moraju da te lože malo - dodala je Stanija.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga