AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je ''Vanredno izbacivanje'', a večeras je u Šiša baru, voditelj Milan Milošević, ugostiti zadrugare koji će u svojim intervjuima ogoliti dušu pred milionskim auditorijumom i prokomentarisati aktuelna dešavanja u Zadruzi. Tom prilikom, sledeći zadrugar koji je imao priliku da priča o svemu što se dešavalo bio je Dino Dizdarević:

Ima ljudi koji su se spakovali. Pola Paba se spakovalo. Meni je žalosno da neko dobija kazne tek tako, a došao je sa nekim ciljem - rekao je Dino, pa je na pitanje čime je okupiran, rekao:

Foto: TV Pink Printscreen

Okupiran sam novim-starim prijateljstvom sa Tarom. Ona se meni i sviđa i sve je super. Meni se nije dopalo to histerično ponašanje i to što skače tako. Jako dobar utisak je ostavila na mene kad smo se upoznali. Ne osećam da treba da se desi nešto više od prijateljstva. Ja sam joj rekao da u kakvim god smo odnosima, ja ću biti tu za nju. Osetio sam da su ljubomorni, tj. promenili su se prema meni. Više negde taj ženski deo, od kako je Tara ušla one su dobre sa mnom. Ne znam šta žele, kadar ili šta već - rekao je Dizdarević.
Kako ostaješ suzdržana na flertovanje Marka sa Tarom? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

On stalno flertuje sa nekim, te ova te ona, danas sa Viki. Stalno priča da mu fali se*s, dosadan mu rijaliti, hoće da ide kući. Rekao sam mu da je potonuo, upao u depresiju od kako je Stanija izašla. Izjavio je da bi jeb*o luster onaj u sobi koliko je napa**n. Marijana je već imala se*s u rijalitiju, pa aludira na to da to može da se uradi na neki lep način. On sve vreme priča da je ušao u sezonu u kojoj se sve devojke peru - rekao je Dino.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić

#Dino Dizdarević