AKTUELNO

Evo ko je sve dobio velike budžete!

Upravo je počela raspodela budžeta Sandija Kojića. Na samom početku, on se obratio zadrugarima. Fran Pujas je sve vreme čuvao kofere, dok ga je Bane Čolak pratio kao "obezbeđenje".

Deliću po onome ko me je poštovao i kako se ponašao. Prvi veliki ide meni. Mislim da sam bio okej vođa, bila je paklena, zanimljiva nedelja - rekao je Sandi, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi veliki ide Mići, uvek možemo da se oslonimo na njega. Limenom kao i prošle nedelje veliki budžet, zaslužio je. Uvek mi je davao hranu, pričamo svakog dana, šetamo... Kad je meni teško, njemu je teško. Dok ostanemo tu, držaćemo se. Čolaku da pratim ovaj trud što radi (kao obezbeđenje). Super si bio prema meni, iako smo imali nesuglasice. Daću i Đoletu veliki, super je dečko, zabavan je. Super si lik, samo tako nastavi. Zaslužuješ - govorio je Kojić.

Foto: TV Pink Printscreen

Banetu Đokiću ide veliki, svaka čast na trudu. Prošli put je dobio mali, a nudio me je hranom, radio... Zverki isto veliki, kao i prošle nedelje. Mia isto veliki, Na početku smo se dobro razumeli, pa smo imali nesuglasica. Sad se opet kapiramo od kad si u pabu sa Mićom, polako sam te zavoleo. prijatna si, budi takva - dodao je Sandi.
Martini dajem veliki, iako mi je dala dva puta mali. Super si devojka, spavaš tu u pabu. Znaš da pričaš, da komentarišeš, malo se digni. Dajem i Franu, on mi je super lik. Ja gledam ko je čistio, ko je nešto uradio i ko je dobar čovek prema meni. Tako ja gledam, ko me pita da li sam jeo, da li sam gladan, Fran mi se uvek nasmeje, javi mi se prvi. Svaka čast. Fran mi je pravi drug - istakao je Kojić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.