AKTUELNO

Sve mu zamerila!

U toku je podela budžeta novog vođe Dalile Dragojević. 

Sale glumac je čovek koji je jako namazan. On se tudi da bude zanimljiv, ali nije realno. On je u utorak tražio meni i Caru sendvič, a to je bilo u utorak. On je to radio kroz šalu, i ide foru app. ako prođe, prođe. Mislim da si neko ko kroz sprdnju gurati još bar meseca dana ovde. Ja tebe gotivim, ali ideš mi na živce - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet je za Frana. On je jednina osoba koja mi je zapala za oko, on je mlad i veseo, i liči mi na mog rođaka. Fran kao da dozali sa svetske scene, bio mi je drag ali druga strana ga ne uništavala. Imaš par stavova koje si izneo, ali..: Ne znam kako se družiš sa Dejanom, pa se sada kao gotivite, nije to meni prirodno - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali je za Deniz. Ona je jedna svetska dama, TI si prelepa, sek*ipilna si a luda, polupana. Deluje mi da stalno žuriš i imala si par scena za koje sam čula,verujem d aćeš tek krenuti da dominiraš. Zamerila sam ti kada si pričala sa Sanjom o meni - rekla je DAlila. .
U moju odbranu, nisam ni znala da se radi o tebi - rekla je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruji mali budžet, meni ti nisi jasan. zašto ti nisi ustao da se odbraniš na milion tvojih tema, kao kada je bilo sa VIki. Tu su bile Vanja, Mima, sada i Tara. Moram da kažem da i ono kada si hteo našu prepisku da ti krene, ali nije bilo poente. Ja smatram da tvoje ljubavne afere nisu potrebne, možeš ti bolje to. Ne komuniciramo nešto preterano, a u Tari si prepoznao neki potencijal. Nisi ti loš, ali mi deluje kada dođeš do cilja, a onda se vraatiš deset koraka u nazad, i to radiš sa svakom. Ne družimo se - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.B.

#Zadruga