AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Miljani Kulić.

Da li si ti realna, da pričaš sa Majom o Dalilinom moralu? Maja je bila sa celom kućom. Ti hoćeš da uzmeš Zoli sve pare. Dalila je moralnija od vas dve. Tako ste vas dve našu Lunu Đogani osuđivale, a vidite gde je ona sad!

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za fanove Lune Đogani, verovatno su me oni izglasali za lažnog moralistu. Samo ću ih pozdraviti. Ja Maju ne podržavam, podržavam što su bili u vezi i što su je obnovili. I podržavam što je Car otvorio oči Dejanu. Porodica Dragojević treba da drži njegovu ikonu na zidu. Sada znam ko me je izglasao za lažnog moralistu, meni imponuje kada mi takvi ljudi, koji podržave blud i razvrat, postavljaju takvo pitanje. A ja sam Majin odnos sa Janjušem najgore osudila, pozdrav za fanove Lune Đogani - rekla je Miljana.
Ja nikoga nisam razvela, neka samo čuvaju svoje brakove - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta me komentarišete, ja vas dve ne komentarišem. I želim ti da ne završiš kao ja kad uđe Mina. I Maja može da mi preti koliko hoće, ja njoj neću uraditi ništa - ubacila se Dalila.
Jesi dok nisam ušla. Čuvajte svoje muževe. Ja nikoga nisam varala, niti kršila moralne odgovornisti. Ne bih sebe ubrajala u koš sa preljubnicima - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je ubica braka Dragojevića - krenuo je da priča Mića.
Dalila je uništila naš brak, ne Car - rekao je Dejan.
To je čovek kog sam volela i u kog sam se zaljubila, ovo što je uradio, uradio je meni - pričala je Dalila.
Maja i te kako ima iza sebe priče koje je radila, činila. Sada će sve to što je rađeno da se komentariše, doći će na rentgen, jer je urađena čudna stvar. Jesi bila sa Carem pre ovoga, ali Car je uradio loše stvari, a ti ćeš to da platiš. Kao što je Aleks nastradala kad je ušla u vezu sa Janjušom. Sve je povezano, čak je i tvoj dečko bio sa Aleks. Svi ste povezani, svi, svi ste vezani kao creva i svako može svakoga da napada - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila u odnosu sa Filipom Carem nema toliki greh, da joj se ovakve stvari dešavaju. Dalili se dogodila po principima slična situacija, kao Dejanu, samo mnogo manjeg inteziteta. Danas sam nešto pričao, u nedelju su pravili dete, u ponedeljak se ljubio sa drugom osobom. Ovaj napad za Marka Osmakčića, to je kao priča za Staniju i nudle i Dejana i Sandru.S vi imamo prava sve i svašta da radimo, ako ne kršimo zakon. Ali vrlo se ružna stvar desila Dalili. U odnosu sa Carem je ispravna. Jedan pogled ovo ne može da uradi. Caru je nešto drugo. Ili mu je bila izazov, on je avanturista, ušla je Maja i bilo mu je interesantno to, Maja je ušla kao top, kao praćka. Tu je krenulo takmičenje ko će se prvi dokopati Maje Marinković. Ne mogu da pojmim da se ovo desi zbog jednog pogleda i Marka Osmakčića. Dalila je u ovom odnosu ispravna, ali je u odnosu sa Dejanom totalno neispravna. Ali opet, u svemu tome, uočavam iste stvari, ista dešavanja. Dalila radi neke stvari za koje je napadala Dejana - rekao je Đedović.
Ja ne podržavam preljubu, nikada nisam bila nečija ljubavnica, niko me ne može uporediti sa Lunom, Majom, Tarom... Nikad ne bih dozvolila da budem druga - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar te nije Kristijan j*bo? U tom si košu, zakleo se i ceo svet mu veruje. Lažna moralistkinjo. Ljubavnico, lažna moralistkinjo, sedi dole - skočila je Tara Simov.
Preljubnica nikad nisam bila, ljubavnica nikad nisam bila. Zna se od samog početka moj stav prema Luni, prema svima, prema Kristijanu kome niko nije Nadica Kamel je napadala Taru i Ša, a ja sam i Kristijana! I onda je on krenuo da priča da sam pila šejk i radila to i to. Ja znam da Taru mnogo boli. Mogu da kažu da sam lažna moralistkinja jer sam patrijarhalno vaspitana, a polivala sam majku. Što sam provela više vremena u rijalitiju, nego sa detetom. Rekao sam da je degutantan s*ks pred kamerama, ali ja sam počela da živim život u rijalitiju. A devojke sam okarakterisala lakim kad su ih muškarci ponižavali, a one im se vraćale. Lunatori, ja nisam za skrnavljenje braka, nisam bila ljubavnica, ne bih se nikad zaljubila u zauzetog muškarca. Za sve ostalo možete što sam navela - poručila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.