AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević podigao je Stefana Karića kako bi prokomentarisao izlaganje Stefana Krstovića Krleta, kao i aktuelno dešavanje vezano za ''ukraden novac''.

Što se tiče Krleta, ne bih voleo da niko pominje naše prijateljstvo. To je ispalo kao da je on ostavljen, pa kao da sam ja prihvatilište. Ja u svom životu imam razne vrste prijateljstava. Ne želim da niko trpi zbog toga što je moj prijatelj. On meni ne može da našteti kao prijatelj i prihvatam ga kakav god da je - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što kažu da ih pare ne zanimaju i da im nije do para, to nije istina. Svi traže od juče od kako se to desilo pare. Imam dojavu, da što se tiče budžeta, ćuo sam da sa budžetom ima veze Fran koji je odradio i prosledio dalje - rekao je Krle.
To što ti manipulišeš ovde ljudima i to što misliš da si bitan, to nije naša stvar. Mene nemoj da vređaš, ali ono što sam video kod njega i kod Frana je butkica para. Je l' vidite o čemu vam pričam? Branite ljude koji su u ovom trenutku spremni da za Dejana ukradu nešto - ponavljao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, ma to je glupost. Tvoja pakost... - rekla je Rešićeva.
Rekao mi je da će me sačekati napolju i da će mi je***i mamu...Mamu mi niko neće psovati - rekao je Dejan.
Ti si prvi koji ne bira kad psuje, prestani da tražiš sažaljenje. Ti si meni vređao mrtve, žive, sestre i svako ima pravo da te psuje, sa Miljanom pod ruku i ćao - drala se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti možeš da pokušaš da svojim načinom skreneš temu, možeš do sutra to da radiš. Mi smo videli juče pare kod Frana i Dejana. Dečko je ukrao novac - odbrusio je Mihić.
Opet je ponovio da sam ja ukrao pare i ostavio ljude gladnim. Rekao sam da mu je tata pilot, mama stjuardesa i da su ga napravili u veceu - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga