AKTUELNO

Više nemaju gde!

U toku je emisija Pitanja novinara. Nikola Grujić je naredni zadrugar koji je odgovarao na pitanja pripadnicima sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedeljama gledamo jedno te istu priču, kako ćeš se skloniti od Mime, kada ćeš doneti konačnu odluku i postati ispravan prema svojoj ženi?
Očigledno me je začarala. Dešava se da kažem da neću da se približavam, ali eto uvek pokleknem. Ponovo smo bliski i trenutno je sve okej. Trenutno okej funkcionišemo. Ne znam šta da kažem. Prema ženi sam svakako neispravan. Rekao sam već jednom, da je možda najpametnije na kraju da ostanem sam. Mi nekada ni sami ne znamo šta ćemo, nekada bude okej sve dan dva tri a nekada ne. Taj naš prisan drugarski odnos nekada bude kako treba... Sve je prevazišlo granicu prijateljstva, ali nije prešlo granicu da imamo nešto više od toga. Da me je sramota u neku ruku jeste, par puta sam rekao da sam ponizio sam sebe, ali vodim se nekim svojim trenutnim osećajem - govorio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li da objasniš koji je to tvoj trenutni osećaj? Misliš li da bi mogao da se razvedeš zbog ove devojke? - nastavila je voditeljka.
Svakako da ispred ovih kamera ništa ne bih uradio već oči u oči. Još uvek stojim pri tome da je nabolje da ostanem sam, biće onako kako je suđeno - odgovorio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Do kada ćeš dozvoliti da te drži na čekanju? - pitala je novinarka.
Ni meni nije više ništa jasno, samo ga slušam šta priča. Ni on sam ne zna šta se događa, mislim da nismo ni svesni svega. Kada razmišljam o njegovoj ženi i našim porodicama, ja se sklonim, ali on kada mi se približi, ne mogu da ostanem imuna. Mislim da je to obostrano - navela je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je posao već završen, samo da je pitanje kada će oni to reći. Mislim da je on sve odlučio, samo traži način i verovatno će sesti sa mnom da priča o svemu. Sigurno neće njegova žena sedeti, gledati ovo i smejati se. Jednom sam rekao, da ja gledam nekoga svog u ovoj situaciji, odavno bi svemu došao kraj. Čim malo posumnjaš u nekoga svog, dolazi do početka kraja. A kamoli da gledaš nekoga u drugom krevetu. Na kraju krajeva, kad je već sve tako onda bolje da je je*ao. Imaju sve elemente jedne veze, ljubomorišu jedno drugom, stalno su zajedno, pod istim pokrivačem su... - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li mu veruješ kada kaže da želi da bude sam? - nastavila je novinarka.
Svi to pričaju, ali od tog posla nema ništa. To su samo prelazne faze, evo ja treću sezonu svedočim tome. Oni već funkcionišu u toj svojoj vezi i to poprilično tiho u odnosu na ostale odnose. Mirni su i najpitkiji, videćemo vrlo uskoro šta će biti. Gruja ljumomoriše, ali Mima to malo radi namerno, da vidi da li mu je stalo ili da bi ga ubrzala u procesu zvaničnog ulaska u vezu - odgovorio je Marko.
Njoj ovde mnogi prave pristisak i govore joj šta da rade - dodao je Gruja.
Svi kao pametuju, a svi bi isto uradili, koga boli ku*ac. Zatrašuju je glupostima... Ako ja sednem sa njima, dajem im sedam dana da uđu u vezu - nasmejao se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga