AKTUELNO

Drama na samom početku "Igre istine"!

U toku je "Igra istine". Milan Janković Čorba postavio je naredno pitanje koje je bilo za MC Aleks.

Ovde sam već 10 dana, gledam prisnost sa mojom drugaricom Matorom. Od tebe nismo čuli šta misliš i šta osećaš prema njoj, voleo bih da čujem iskreno mišljenje, da li nešto osećaj prema njoj? - glasilo je pitanje.
Nije bio dečko tu, pa ne zna. Jasno je da sam najbliža sa Jovanom, da najviše vremena provodim sa njom. Najviše me ona razume, kliknule mso na smaom početku, u prijateljskom smislu. Mogu da joj se poverim, kažem moja životna dešavanja, kako je moj život tekao. Jovana i ja se znamo još pre prvog rijaltiia, družile smo se i u prvom, imamo zajedničke prijatelje. Što se tiče emocija, ako nešto treba da se desi, desilo bi se. Kad nismo dobre, to me razara, jer osećam najveću bliskost prema njoj. Volim da provodim sa njom vreme, ja nju stvarno volim, ali ne u ljubavnom smislu - govrila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svesna kako ona tebe doživljala? - pitao je Čorba.
Jesam. Karić me je pitao da li bi ostala pored nje i kad bi se desila emocija, ja sam rekla da bih. Sve dok je nama fino, dok možemo da se oraspoložimo i ulakšamo boravak, mi ćemo se družiti - nastavila je ona.
Kao da se vraćam tri meseca unazad. Kako se ne promeni nešto za četiri meseca družanja? Sve je isto četiri meseca - ubacio se Car.
Da se moralo desiti, desilo bi se - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je prvi rekao šta radiš i čime se koristiš konstantno - dobacila je Irma.
Ako je Jovana pristala na takav odnos, ne znam zašto se ljudi mešaju - upitala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga