AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da pogledaju svađu Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović, gde joj on prebacuje njeno druženje sa Sandrom Rešić.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Rešićevoj.

Probaću bez uvreda. Moje mišljenje je gore nego što sma rekla, ali ne na način da bih se mešala u gospodinovu vezu. Okej je da se pronašao, to mu je devojka. Moje mišljenje o njemu je još gore. On je klinac, koji 24 sata razmišlja o se*su. Kad kažem seljačina ne mislim da je neobrazovan, nego onaj koji vade i sede raširenih nogu... Ona ne zna gde je, a on je ne pita ni "Kako si?". Ja ne krivim Marka, ali neka bude uz nju. Moje mišljenje neće da se promeni, ona se ukanalila ovim - govorila je ona.
Ona kaže da je briga za ovu devojku, a onda ne može da je navede da je najviše iritira. Druga stvar meni je suludo da tebe povređuje što se ona sebi šatro us*ala u život, ajde da ti je sestra, pa da te to toliko boli. Kaže da ona nju ne savetuje, ona tačno zna i namesti kako je Viki inteligenta, uzdignje nju, a u konačnici je*e Viktoriju i moj odnos sa njom. Njoj je dovoljno očima da okreneš, sve si rekla. Nemoj da predstavljate kako ja stalno nešto navalentno radim sa njom. Ja kao muškarac od 23 godine u najjačem nagonu uvek mogu i uvek mi se to radi, jer imam osobu pored sebe koju volim. Je l' ti Sandra vodiš evidenciju, pa znaš koliko sam ja njoj prijatelj? - pričao je Marko.
Znam, jer se Viki žalila meni - odgovorila mu je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde što mene je*e ova, to radi i Viki, pa se požalii krivo predstavi neke stvari. Viki je rekla, pa da nije Viki možda pogrešno rekla neke stvari? Da li sam ispadao seljak, pa nju je*e što je tako bilo na početku u nekom odnosu sa njom? - dodao je Marko.
On je jedini muškarac koji je imao nešto sa Sandrom Rešić, kako se to objašnjava? Voleo bih da nam Sandra to objasni - ubacio se Zola
Sandra je mislila da je Stanija zaljubljena i da utera ku*ac Staniji, ali se nije ispostavilo da je tako - otkrio je Fran.
Ispada sad da je ona laka žena koja bi bila sa nekim iz inata - dobacio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

On se meni svideo, nema tu žali i prevare, ali to nije bilo toliko, zato sei završilo. Govorila sam kako jeste, zato se i završilo za dva dana - objasnila je Sandra.
Ja mislim da još nešto postoji između nas - dodoa je Osmakčić.
To je za mene afera Džej Lo i Ben Aflek, on je nju odmerio četiri puta. Rekla sam ja njoj da je odmerava, a ona je rekla da ju je baš briga - komentarisala je Nevena Miličević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.