AKTUELNO

Osula paljbu po njemu!

Zadrugari su pogledali novi klip u kome na kome Sandra Rešić komentariše kako će Marko Osmakćić izgledati sa 60 godina.

Sve što sam rekla, mislim još i gore. Mislim da je on tip koji nikada neće da se zasiti, nikad neće da se smiri. Ovaj, ceo život ima da bude ovakav, imaće 60 godina družiće se sa klincima da bi proživljavao novu mladost. On će kupovati iste majice kao klici, nosiće kajlu i oponašaće ih. I sve sam to rekla u lice, ako kaže da ne zna, onda laže - vikala je Sandra.
Ima prava da misli šta hoće. Sandra mene uvek ekstremno komentariše, ne znam samo kakva ćeš ti biti sa 60 godina. Da li ćeš ti da budeš jedna od onih komšinica koja će da se brine ko je koga je*ao? Ti opisuješ mog oca, a njemu ništa ne fali, zdrav prav, izveo dva sina na put bez problema, sada bih potpisao da budem takav - rekao je Marko.
Ja ne znam ko je tvoj otac nbiti ulazim u to. Ne mogu organski da te podnesem i to kažem javno. Šta tebe boli uvo šta ću ja da radim, ja ću da budem šta ja hoću - urlala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram treba da te bude! Ovo što se desilo sa Viki to si ti kriv! Nije ona kriva, ti si kriv! Došao si ovde, bio si top, a onda si kreten! Sad si glavni spavač i je*ač devojke od tri minuta koja spava! Tvoj najveći uspeh je što je*eš devojku koja spava! Gade mi se muškarci kao što si ti - urlala je Rešićeva.
Ti se uvek pričaš o meni, to govori o tebi. Ti mene ne zanimaš. Ja znam da volim, ali takav sam da volim da pogledam sa strane. Šta sad hoćeš, da me razapneš? - pitao je Marko.
Vrlo rado bih te razapela! To što pričaš nije za ponos! - urlala je Sandra.
Takav sam i šta da radim sada. Ja bar priznajem jasno i glasno - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ne može da ima ljudskosti ako tu nema 'lj' od ljubavi. Ja sam lično videla kako imaju intimne odnose po sto puta dnevno a ona laže zbog njega i kaže samo smo jednom imali odnose - govorila je Sandra.
To si u pravu, ali onda ne komentarišeš kakav će ti sa 60 godina, jer ispada kao da razmišljaš o njemu - dodao je Miki.
Ja sada grešku nemam, u svemu imam ali u ovome nemam. Poenta klipa je sasvim nešto drugo - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga