AKTUELNO

Žestoko!

U toku je još jedna Igra istine. Naredno pitanje je postavio Dejan:

Prokomentariš ondos Viki, Marko i Marijana - upitao je Dejan Miću.
Dosta tih stvari je nerealno. Viki treba da bude kivna na Marka a ne na Marijanu. To je priča koja ne poje vodu, krivica je njihova. Ja Viki mnogo volim ali mi nije realno da to tako radi, Viki se pogubila jer se zaljubila. Ona zna da ta priča ne pije vodu van rijalitija. Dok je Viki tu Marko neće biti ni sa kim ovde - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ja sam neko ko je došao sa tobom u sukob zbog Dalile, ja sam je branio a ti se je vređala, a večeras si uradila nešto što nisi ti. Kada si lagala sada ili pre dvadeset dana - upitao je Lepi Mića Sanju:
Moje mišljenje o Dalili je uvek bilo isto i ne promenjeno. Meni je proradila empatija, i ona zna da sam ja takva, kad god se posvađamo, jedna drugoj priđemo i porazgovaramo. Ja sam imala empatiju prema Dejanu do momenta dok Dalila nije rekla da sma zaljubljena u njega, a on je ćutao. On je mene uvredio i od tada smo u sukobu. - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da se tvoje mišljenje promenilo prema meni na gore - rekla je Dalila.
Mićo ja nisam promenila miškljenje prema njoj, mene je pogodilo i zato sam zaplakala. Ja sam spontana devojka, a vi kako god shvatite

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.