AKTUELNO

Totalni haos zbog bivšeg ljubavnog para koji i dalje nije u zvaničnoj vezi...

U toku je emisija Gledanja snimaka sa Milanom Miloševićem.  Zadrugari su pogledali video na kome Mensur Ajdarpašić zamera Milici Veselinović odnos sa muškarcima i oblačenje.

Nikome nije jasno, vi nista zajedno, a on ti ljubomoriše i zamera sve ovo? - pitao je voditelj.
Ovo nije ljubomora, samo je komentarisao. Rapravili smo to sve i bespotrebno je komentarisati. On drugačije ljubomoriše od ovoga - rekla je Milica.
Šta da ti kažem ja... Nisam joj zamerio oblačenje. Očigledno ja ne umem da govorim ovde... Milane, ona je došla i presvukla se u sred januara onako. Neka majičica do pupka, iscepana, ja ne volim to takvo oblačenje. Možda sam ja postao dosadan, ali to nije ljubomora. Samo želim da joj skrenem pažnju - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi bilo normalno da se odjednom presvuče tako, ali očigledno ja grešim - rekao je Ajdarpašić.
Htela sam da se presvučem, nisam se osećala udobno u onome što sam nosila i presvukla sam se - dodala je Milica.
Očigledno sam ja lud, svi su normalni ovde sem mene. Iz raznih priča, ja sam lud ovde. U trojici sam pokazao ako nešto želim ja to i uradim, morate shvatiti da za neke stvari ovde nisam zainteresovan. Ovde brinem za nju više za nju nego za sebe, zato što sam glup. Takav sam lik. Ona je možda i mudrija od mene, ne znam... Meni moja briga ne donosi ništa loše... - nastavio je Mensur.
Za ovo što se dešava između nas, više puta sam rekla da je on u pravu - dobacila je Veselinovićeva.
Možda oni imaju drugačiji mentalitet, ne znam. Ovde mi udaraju na inteligenciju, a ovde devojke sve ku*avele, sve na isti kalup - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ispada da sam ja najgora, čim ja povisim ton vi kažete ''evo je stara Milica'' - žalila se.
Ona kada se vi svađate, viče kao da je neko kolje. To nije normalno - dodao je Mića.
Ja se nisam drala, ja sam vikala - pravdala se Milica.
Vi niste zajedno, slobodni ste ljudi i ne vidim razlog da zamerate stvari jedno drugom - nastavio je Mića.
Naš odnos je takav, možda se nešto kasnije promeni, za sada je tako. Trenutno sam ovde gde jesam jer ja tako želim - pravdala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ste vi ovde na isti kalup - rekao je Mensur.
Sram te bilo budaletino jedna! Ti mene da si slušao ne bi ni jedan problem imao sa njom! Sve što sam ti rekla je da promeniš taktiklu jer dobijaš konstantno pitanja da je praviš na budalu, da je praviš na roba i babu... Sve sam ti govorila iz dobre namere, a ti si kreten! - vikala je Rešićeva.
Nemoj da me vređaš, tako pričaj sa nekim drugim. Mene ne brinu ovi navodi, jer ja odlično znam ko sam i šta sam - brecnuo se Ajdarpašić.
Niko to nije rekao, sem nje koja govori svuda kako je mučiš i maltretiraš a ti je i dalje štitiš. Ona se uvek 'udidi' kad ti urlaš ovde, njoj sve ovo odgovara, jača je psihički od tebe i mene zajedno - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je isto u nezgodnoj situaciji, posvađaju se ona ga opsuje, nekad pretera kao i svaka druga. Ovde zaista nešto nije normalno, šta će on pored nje ako nije sa njom - dodao je Car.
Oni su sinoć do osam ujutru pričali u vešeraju a ni do jednog zaključka nisu došli - dodala je Anđela.
Ljudi, da li vi razumete poentu? Ona svojim drugaricama priča kako više ne može da ga trpi i da on nju ponižava i uništava - dodao je voditelj.
Ne radim ja sve to namerno da bih ispala žrtva. Ja sam samo rekla da ne volim kada me vređa, mene to boli. A iskreno sam i govorila da je za mnoge stvari u pravu, pravite gluposti od svega - vikala je Milica.
Ja sam nezainteresovan da se bavim ovim stvarima jer znam da ove stvari nisu istina - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi mi koji smo poštovali Mensura nismo hteli previše da se upuštamo u sve ovo. Od početka je sve bilo mutno. Mene nervira kada on kaže da svi skaču, a to nije istina. Nju nikad niko nije komentarisao kao devojku ili ribu, da jeste izašao bi klip. Nemaš potrebe da braniš neodbranjivo. Kada Milica ovde kaže da ništa nije istina, ispada da voditelj laže. Nikada nisam video da voditelj nema živaca da sluša nešto, jer se nikada tako neko nije ponašao. Sve narod vidi i ti ne možeš toliko da lažeš. Najveći problem je što si ti Mensure od Milice pravio nešto što nije, jer ona ima samo sedamnaest godina... Ne znam da li je Milica toliko bezobrazna da može sve ovde da nas pravi budalama - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga