AKTUELNO

Žestoko!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Reč je dobila Jovana Tomić Matora

Ja da nešto pričam, a veća sam pla*ipička od tebe. Kad si mi rekao za koru od banane, ja sam Dalilin prijatelj i biću, ali nisam se mešala ni tada ni sada. Na pravom si putu, treniraš, tu je i Aleks. To što pričaju kako možeš da pr*aš i da radiš, koliko god da mi se neko us*ao u život, ne mogu da osporim lepe trenutke, to će ostati za života. Uvek ćeš imati sećanja na taj život, da li imao drugu, treću ženu, to ne znači da treba da kreneš dalje. Da li ušao sa Aleks u vezu ili ne, radi kako osećaš jer jedino tako m,ožeš da pomogneš sebi. Kad nisam komentarisala, pričali su da sam pristrasna prema Dalili, ali ona je moj prijatelj. Pokvarenjak si u duši, jesi. Ne mogu neke psovke da ti izčete tek tako... Dejanov stil je u rijalitiju to bio, ima dozu pokvarenosti, nekad kroz ironiju i šalu, rekla sam i sama da to ne razumem. Aleks i ja smo se prošle godine držale i borile, da li je ona ljubomorna i posesivna... Mi ludaci ćemo uvek biti ludaci, biće ljubomore i svega. Aleks je neko o je lojalan i odan svojim prijateljima, ne znači da me nije povredila. Car je sa Dalilom, a Dejan sa njom, meni je sve to postalo normalno. Ostaviću Aleks, Dejana šaljem - govorila je ona.
Da li mu veruješ da nije iz inata sa Aleks? - pitao je Milan Milošević.
Verujem, da je to želja i put da lakše prebol Dalilu, ali mu je lepo - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je nominovao Đole Kralj.

Dejan je bio đubre prema meni u početku. Cenim ga i poštujem, kao i Dalilu. Drago mi je što se bacio na Nikoliću. Nadam se da će doći kod naše Biljane u Veternik, pozdravljam tebe i nju. Iz poštoanja prema njemu, sačuvaću nju - istakao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.