AKTUELNO

Iskreno!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Reč je  dobio Mateja Matijević.

U Zadruzi tri mesec dana i sad mesec dana se poznajemo, svaki put frlo fina prema meni i imamo korektan odnos. Ne sviđa mi se kad ima prebačaje, ima histerične momente. Generalno je je fina devojka, nemam ništa loše da kažem. Što se tiče Dejana slažem se sa stvarima koje je Đedović rekao. Slažem se da je sve ovo Dejan u zavisnosti od situacija koje su se dešavale. Rezao je za stolom, ušao da zaradi pare, hteo je da sagledava samo tuđe živote. Sad je Dejan kome se desila katastrofa života, jer ono što se njima desilo nikad nije bilo. Kakave god da je slomove imao, izneo je fino, možda nekad malo nemuški. Meni je ovaj Dejan mnogo draži, nastavio je dalje. Da li odnos sa Aleks ima ili nema budnućost, koga briga, njima je lepo. Konačno mislim da nema povratak u one stvari, izdigao se iz situacije. Meni je samo krivo jer je David neko sa kim sam mnogo vremena proveo vremena i nikad nisam zauzimao situacije, trudio sam se da imam razumevanje za sve. Krivo mi je što kao Davidov prijatelj nisam bio više uz Dekija, ali ljudi koji su bili, mnogo su se istrošili, proživeli su to sa njim. Ja sam tu za trening i da nastavi dalje. Duže znam Dekija, sačuvaću ga - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Nenad Aleksić Ša.

Dekija sam upoznao ovde, Davida poznajem, dobar momak. Jako podsećaš na burazra, drago mi je da sam upoznao ovakvog momka. Krv je krv, koliko god da ste u svađi, ti nosiš tu ljubav. Drago mi je da su opet dobri i izgladiće to kad izađe iz "Zadruge". Što se tiče braka prošao sam kroz sličnu priču, samo sam bio sa druge strane. Kad nešto nije suđeno, nije. Naravno da će bit peckalica od strane ukućana. Naravno je da nisi načisto, ali muški se nosiš. Drago mi je da si u prič sa Aleks, sposoban si da imaš drugu devojku. Vidim vas zajedno i vidim lepu priču. Drago mi je da imaš osmeh na licu. Što se tiče Aleks, znamo se iz prošle sezone. Imam jako lepo mišljenje o njoj i baš sam se ogrešio. Žao mi je što smo se posvađali, drago mi je da smo izladili odnos. Ja sam stvarno kriv i preterao sam. Aleks je divna devojka, upoznao sam je napolju, lagana je i skromna. Aleks je toliko prizemna i normalna devojka, bliži sam sa njom i ostaviću Aleks - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.