AKTUELNO

Rekli im sve u lice!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Reč je dobio Stefan Karstović Krle.

Pohaliću, treba da budu zajedno i želim im sbu srću, ne treba da pslušaju šta drugi pričaju. Pre nego što je Dejan dolazio ja sam joj rekao da to treba polako. Ne mogu komšinicu, poslaću Dekija - bio je kratak Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je izlaganje Saleta Todorovića.

Dejan mi se nije sviđao na početku, čovek me je izvređao. Želim njega da komentarišem, postao mi je drag. Kad spavamo on plače, a sad se smeška. Kad odrastaš i mislim da Dalila nije krivac tvog ponašanja. Ima nešto u tebi što si povukao pre braka sa Dalilom, juriš za hranom, pivom... Mislim da je tvoje srce Dalila i daleko od toga da si zaboravio Dalilu. Aleks je lepa devojka... Rekao si da nisi pričao sa roditeljima i vaš susret me je digao, a ja sa majkom ne pričam 11 godina, a sad kad pogledam ne znam ni što ne pričamo. Želim ti sve najbolje, ovo sa Aleks koliko će da traje, slatki ste mi - pričao je on.
Hvala glumac, budićemo te - dodao je Dejan.
Kad je ušla ovde, mrzeo sam te, dobio sam pasulj u gaće na "Izazoviziji". Sa njom imam normalnu komunikaciju, ne mogu da pošaljem komšiju, drag mi je. Ostavljam Dejana - nastavio je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Sandi Kojić.

Čestitke na vezi, bravo. Oduglovači se ako sam sebe kriviš, treba iću dalje. Dobar si momak, ja sam za tebe iritantan. Odlično si napravio što si otišao u odnos sa Aleksandrom. Bolje si prošao kad si se rastao sa Daliom, ona još uvek boluje, razbija, a ti se smeješ. Za Aleksandru bih rekao da je dobra devojka, vaspitana i namazana, ali to tako treba u životu. Ostavljam Dejana - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.