AKTUELNO

Iskreni do koske.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, naredno pritanje postavio je Jovani tomić Matoroj.

Pratio sam vaše svađe...U sredu, kada je počinjao radio, vi ste se tada posvađale, pa si joj rekla da ne staje iza tebe - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina, jeste, ja sam joj zamerila. Da sve stavimo sa strane, trebale smo da stojimo jedna uz drugu, prosto nije takva osoba, prijatelj, odbraniće sebe samo. Nije odbranila ni naše prijateljstvo, istina, ne može da se poredi. Koliko god da se katastrofalno završilo i da mi se us**la u život, ne može da se poredi - rekla je Matora.
Iskreniju osobu ja nisam sreo od tebe, bar si u top tri - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pokušavam da joj objasnim, da to što će da kaže da nismo u vezi, kao što nismo, pa onda odemo da radimo nešto gde se vidi da nije prijateljstvo. Moj mozak, vaš mozak sve, a misli se da se opralo...Ja imam osećaj, kao što imaš i ti. Kada vodimo razgovor, ona zna šta će da kaže, kako bi ostavila prostor. Imaš situaciju, da ja volim, meni je lepo, što se ne bih družila sa tobom - rekla je Matora.

Darko je u razgovor uključio i Mc Aleks.

Odvojila si odličan primer...To se ne radi, ako znaš da ta osoba kojoj si rekla volim te i ona tebi, ona tebe voli na neki znatno viši način - rekao je Darko.
Istina, da će da shvati na taj način. Ne bežim od tog da sam rekla da je volim, i dan danas to kažem, da volim je, ali sam isto tako razočarana u nju i besna na sebe što sam došla u ovu situaciju. Dovela sam i sebe i nju u ovu situaciju. Krivim sebe, jesam kriva sam, ali je to eto negde moja, verovatno je to neka nesnađenost. Iskreno mi je žao, te stvari se ne mogu promeniti, ali sam isto razočarana u nju, jer kada podvučemo crtu, ja nisam ispoštovana sa njene strane kao prijatelj. Očekuje se od mene posle te izdaje, da stanem iza toga. Isto tako sam ja ostala tu za tebe - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš dve solucije, ili ćemo se držati uz razgovore ili to - rekla je Matora.
Ako nekog poovrediš ili razočaraš, treba neko vreme da se povrati sve to. Nisam imala potrebu da ustajem i branim i sebe i nju, pustila sam da ide tom putanjom da vidimo gde će. Mislim da je opet nastavk druženja sa njom, dokaz da joj nisam okrenula leđa - rekla je Mc Aleks.
Ja sam za četiri meseca jednom rekla izvini, a ti si tri puta, što znači da tvoje izvini nema težinu. Razlika je što ja živim život ovde, a ti to ne želiš - rekla je Matora.
Generalno je problem kod nas jer ja ne složim reči kako treba, to nju povredi, jer ispada da se perem od nje, ali kad nas dve normalno pričamo, sve je okej. Više se kapiramo i nekako objasnim situaciju, nemam zaista momenat ovde da sam u rijalitiju - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne plašim se sutra osude, ovo je moj život, ja stojim iza svojih dela. Trpim kritiku, ali ja ja ja. Ovde trebamo da imamo neke stavri pogotovo kad je ovaj odnos u pitanju, to je meni bitno za prijatelje i budućeg partnera, ali prosto neke stvari treba da ispoštuje i mene. Ne ovde, kao što je neko negde mogao, dok nije Milan Milošević iščupao iz te osobe. Ja se trudim da ovde neke razgovore da se sklonim. Ne mogu da shvatim da ona nema osećaj za mene. Stavila sam na papir u glavi, prvih mesec dana mi je bilo prelepo - rekla je Matora.

Darko je pozvao Marijanu Zonjić da se priključi Matoroj i Mc Aleks.

Gde god je neki geometrijski oblik, tu si i ti...Da li sada Matora to šro si imala sa Aleks, sada tražiš u Marijani - pitao je Darko.
Vratilo mi je nekako samopouzdanje, priaj mi. Nije ništa konkretno, ali ako se desi poljubac, ali ja nisam za vezu. Prepustila sam se, pa šta god da bude. Više se osećam kao ja ovde. Normalna sam, nije mi uopšte loše - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš ti u nekom trenutku upoznati Svetislavu - našalio se Darko.
Dok su njih dve pričale, ne kapiram taj neki žensko ženski odnos, ali sam počela da ispitujem. Mislim da joj je stalo do Aleks, ali i Aleks je stalo isto, samo neće da kaže. Potrebna nam je pažnja, našle smo se. Prijamo jedna drugoj, direktno je sve - rekla je Marijana.
Nije inat, ali ne vidim sebi u vezi sa njom - rekla je Matora.
Je l' te Matora privlači u tom nekom žensko ženskom smislu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da ti odgovorim, nisam je tako posmatrala, ali je ispala muškarac veći nego ovi ovde. Ispitujem je, jer je ona imala itekako odnose ovde sa devojkama i to sve dobre ribe - rekla je Marijana.
Ko bolje češka, Matora ili Igor X - pitao je Darko.
Našao si šta da me pitaš. Matora mi je rekla da su imali isti ukus. Trenutno je to samo druženje, smiri me i umiri, stvarno mi prija. Sve mi je to nejasno, ne kapiram te neke stvari, zato je ispitujem - rekla je Marijana.
Kako se tebi čine ova dešavanja između Matore i Marijane

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, kada prođem, Marijana nešto dobaci, pa sam primetila da su prisnije. Matorić će to rešiti, ja ću da budem kuma, evo pristajem. Ne slažem se sa Matorom da to nije inat, mislim da ima malo inata, jer da nije ima ovde ozbiljnih drugarica sa kojima može da se češka - rekla je Mc Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga