AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dinu Dizdarevića.

Kvaran si kao šupalj zub, Ša ti poklanja stvari, a hoćeš da jedeš keksiće sa Tare, to de ne radi - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogrešio sam, priznajem. Dao mi je neke pantalone, ja njemu patike, tako smo krenuli. Što se tiče keksica pogrešio sam. Danas sam sedeo sam i razmišljao sam, nisam imao želju da jedem keksiće sa Tare, ja sma to gledao kao da učestvujem - rekao je Dino.
Dino je hteo mnogo boljem prijatlju da napakosti, Mateji. Njemu je najmanji problem ko se sa kim druži. Nenad me voli, Mateja me ne voli, a ti si hteo u obe situacije da radiš nešto sa mnom - govorila je Tara.
Ti si me birala - dodao je dizdarević.
Dino đuska sa Dejanom, a na*ušava Dejana kad Dalila radi nešto loše. Dino sedi sa Ša, a hoće da jede keksiće sa mene - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti hoćeš Ša da posvađaš sa svim muškarcima u kući - ubacio se Karić.
Osoba koja balavi u snovima ne može da me smuva. Iz kog razloga sam muvala Dina na poletku? Da bih izazvala Matejinu rekaciju - nastavila je Tara.
Jedina osoba za koju si htela da ti jede keksiće sam ja - dodao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče pravim momaka sa kodeksima, jako ih je malo. Mnogi nisu rasli kako smo mi rasli, ne hvalim se. Volim što sam na ulici naučio neke stvari, šta se poštuje, a šta ne. Ne mogu da ga osudim, jer dečko nema te kodeske. Tara nije trebala to da uradi, ali moram da je opravdam, jer ona nema nikakve emocije prema meni. Znam kako se ko ponaša i šta mogu da očekujem - pričao je Ša.
Dino ne treba da se ljuti, ima ljigavost u sebi i loše postupke. Ima situacija kad mene iznervira i ja njega. Ša je svestan da se Dino slikao napolju sa tarom i da je bio pozvan na rođendan - ubacila se Dalila.
Bio mi je drag, od ovog trenutka ne možemo da budemo prijatelji - rekao je reper.
Niste ni mogli, kad ste videli kakav odnos imaju. Ušao si, delili ste stvari, ali treba da shvatiš da ga je Tara isnoć pozvala - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla i Luksu, a dečko đuska sa mnom na metar i po. Dino se druži sa Matejom, pa legne sa mnom u krevet - govorila je Tara.
Ona mene niti poštuje, niti bilo šta. Od Tare mogu da očekujem sve i svašta, ali ona nema osećanja prema meni. Ne kažem da si glup, nego priglup, jer ne razmišljaš - pričao je Aleksić.
On se naljutio kad su mačić i pačić spasili situaciju i nije mogao da igra igricu - otkrila je Simova.
Meni je ovo dobro došlo da Tara meni dokaže - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.