AKTUELNO

Šok!

U većerašnjoj emisji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, pušten je klip na kom Jovana Tomić Matora kroz plač priča o Mc Aleks kod Sandre Rešić.

Šta god da kažem, moja reč nije validna. Najbolje da misle šta hoće. Z*jebala sam, nisam trebala to tako, hiljadu puta sam rekla da sam pogrešila. Kad sam već dozvolila da se zaljubi, dovela nju u tu situaciju, da ostanem barem uz nju. Msilila sam da bi lakše njoj bilo kad izađe napolje - prokomentarisala je Aleks.
Napolju bi mi bilo još gore jer sam verovala u sve ovo - dodaje Matora.

Foto: PINK.RS/M. MIJATOVIĆ

Ti si kriva, ko te terao? Moje delo nije bilo okej, htela sam samo da ublažim. - odgovara Aleks.
Problem u tebi je što ja za razliku od tebe sam sve to dozvolila. Kako možeš da pričaš kako ti je krivo, kada ti nije krivo. Ti si davala svesno lažnu nadu meni. Vidim sebičnu osobu naspram sebe. Ja sam verovala u ono naše dugometražne razgovore. Ti i ja bi bili sada najbolji prijatelji da nije bilo ovako. Ja nemam osećaj da pričam o našem osnou, nego imam potrebu da pomognem sebi! Ja se osećam loše jer sam sebi ovo opet dozvolila! Ja se osećam loše jer je neko bio loš prema meni - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da je ona bila sa tobom radi rijalitija - rekao je Milan.
Nisam. Šta da radim, da joj okrenem leđa - rekla je Aleks.
Ja sam bila u situaciji gde sam dotakla dno. Ja sam se zaljubila u tvoju suštinu, ne nešto drugo. Da si ti meni stavila doznanja da nećeš da budeš sa mnom - rekla je Matora.
Imam mišljenje o svemu ovome, ne žečlim da iznosim ništa. Stavila sam tačku na to, više nema ništa između nas. Kad sve saberem i oduzmem, imam mišljenje, neću pričati ništa, vidim da si loše. iskoristila sam te za rijaliti i to je to! Ti nećeš nikada videtio kako se ja osećam - kazala je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. S