AKTUELNO

Izneo sve detalje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević vratio se u Belu kuću nakon reklama, a Jovana Tomić Matora ratovala je sa Mc Aleks zbog druženja sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Ako si se zbog sebe ogradila, što bi ti imala sa njim komunikaciju? Ona meni u 32 godie tera inatporeko Čorbe? Što mu ne sedne na ku*ac? - pitala je Matora.
Devojka je 10 puta rekla da nije to, a nastavlja da se mazi sa ženom. Zmago da malo meni krene ovo, zamisli šta bi bilo... To se ne dozvoljava! Dokazujem da je prevarant - dodao je Miki.
Dovešće me do toga da joj je*em i živo i mrtvo! Ne pravi me budalom... ako si se muvala sa Čorobom reci mi. Ti si želela da nastaviš komunikaciju sa njim, a ne zbog mene! dovodi me do ludila, ona sada sedi i kaže da je pogrešila.... Kao da sam je ja terala da ona kaže to - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Davala si joj lažnu nadu, zašto? Ili ti se svidela da, a ne možeš da izađeš iz ormana ili si folirant - dodao je Miki.
Druga opcija. Ne sviđa mi se, ne mogu da se objašnjavam. U nekim situacijama sam davala lažnu nadu, da - pravdala se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

On je povređen i ona, ko se pvi bude izvinio... To su dve džukele, najviše uživaju da se svađaju. On je zove kod medenog, ona kao neće. Popio je tu noć i ona hoće da bude po njenom, a on je navikao po njegovom. Dalila je navikla u braku da bude po njenom, a on sa njegovima, zato je i došao haos. Ja Cara nisam video da se ljubi sa Majom 10 puta, a ovi zagrljeni bili po ceo dan. to seprekinulo, Car ima razloge, hteo je da pobegne. Previše se brzo desio raskid... Šta je Car trpeo od Maje, to ne može da podnese niko. On je u svađi i rekao da je zbog gluposti ostavio Dalilu. verovatno se uplasšio pritiska. Ovo je bila jedina prava i istinita priča, zaljubila se udata žena, muž koji pati...

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.