AKTUELNO

Golubčići!

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vode i uređuju Marko Janjušević i Stefan Karić. Njihov naredni gosti su Anđelo Ranković i Ana Jovanović.

Da li si se nekad u životu duže ljubio nego na zadatku? - pitao je Janjuš.
Jesam verovatno, ali da je zadatak ne. Meni je super, verovatno neko priča da je fejk. Ja nemam više 20 godina i nije više poenta buka, dreka i svđanje, da bi to bila velika ljubav. Ljubav je razumevanje i poštovanje. Kratak je period koji smo zajedno, ali za dve nedelje nismo imali frke i svađe. Voleo bih da bude tako i mislim da je tako mnogo bolje. Najbitnije mi je da vidim da je njoj sve lepše i lepše, to ide lepim tokom. Smatram da niko ne može da zavoli za dve nedelje ili mesec dana, ovde može kroz tri meseca, jer se provodi mnogo vremena. potrebno je vreme da bih se zaljubio u mane i vrline - pričao je Anđelo.
Ne mogu da kažem da sam zaljubljena. Svakog dana mi je sve draži i draži. Ljudi koji nemaju svoje odnose izgrađene normlano, komentarišu nas odnos.Ne interesuje me ko će šta da kaže, jer nemaju svoje odnose. Čovek se uvredio jer sam komentarisala fuj, za nešto što mi je Tara komentarisala ceo dan. Mene to ne interesuje, kad mi se ona požali bude mi žao, pa porazgovaram sa njom - dodao je

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je za vas ljubav? - pitao je Janjuš.
Ne znam kako to da definišem - rekla je Ana.
Ljubav je smisao života. Najbitnija je ljubav prema porodici, prijateljima i novoj porodici koja se izgradi - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.