AKTUELNO

Veselinovićeva na ivici suza!

U toku je emisija "Pitanja novinara", novinarka je naredno pitanje postavila Mensuru Ajdarpašiću:

Stalno pretiš Milici da ako je ostaviš biće dno dna, da li to stvarno misliš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Na osnovu nekih stavari da. U svađama ja to govorim, kada se svađam ja joj dokazujem da nisam tu za njeno loše. To što se desilo sa tim jednim dečkom mi govori da bi sve bilo gore da ja nisam u vezi sa njom. Bojim se da bi bila drugačija da nije ušla u taj odnos sa mnom, ponašala se slobodnije dok nije ušla u vezu sa mnom. Bila je pristupačnija, na osnovu onoga što sam čuo iz karantina, stvari bi bile drugačije. Ja ne mislim da je laka ali bi bilo drugačije. Ja sam u svađama svakakav, trenutno mi ne prija ovaj odnos. Previše imam taj osećaj za nju, da smo napolju bilo bi drugačije, ali ja strahujem od njenih grešaka.Niti ja varam nju, niti ona mene, a stalno se svađamo. Nezdrav je odnos. Žensko mora da bude žensko, a muško muško, treba da bude mala kada treba - pričao je Mensur.
Tek ćeš da budeš mali - prokomentarisala je Milica kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo sinoć na primer, bila je rasprava, ali smatram da kada se njoj kaže nešto da se čisti i radi, ne radim ja to ali kroz bes kažem da je mala. Želi da je dominantna u vezi, mislim da je upravu - rekao je Mensur.
Ja sve vidim, rasprave su katastrofalne, grozno sam se osećala, imam pravo da se tako ponašam. Za neke stvari preterujem, a možda i ne. On nema poverenja u mene, mislim da bi ja ovde nešto radila, dođem do sitaucije da se izvrištim, ja znam da to nije tako i da se to nije dešavalo, u karantinu. On u besu mene povredi, a ja ne mogu da mu dokažem da nije tako... Ja znam kada se on nasmeje iskreno, a kada ne - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i dalje tu, ali to znači da nešto nije u redu sa mnom. Previše je navikla da budem oko nje, pa titram. Može da bude sve super ali ja kada joj priđem, ona se nešto napinje - drao se Mensur.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.