AKTUELNO

Sve su razjasnili pred zadrugarima!

Dejan Dragojević nastavio je da deli zadrugarima novac, a za sebe je sačuvao jedan veliki budžet, po zasluzi:

Tari veliki budžet, iako smo imali onu svađu. Tada sam ti zamerio, ali si bila tu uz mene, kada mi je bilo teško. Drago mi je što si mi pomogla, smatram da si doprinela tome da budem bolje, prva si me smarala za neke ciljeve, tako da si zaslužila veliki budžet. Želim da se unormališ, jer si žensko - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Osmakčić mali budžet, imamo neku površnu komunikaciju, smatram da si okej momak, lud na neku svoju ruku. Trebalo bi da se ispraviš, mislim da si se sebi više posvetio, nego sebi. Ne mogu da verujem da ti i Zola pojedete picu, a ne ponudite devojke svoje. Bio bi lud svako ko bi komentarisao tvoju temu - nastavio je Dragojević.
Isto ću i Viktoriji dati mali budžet, svesno njega guraš u problem, a to je meni ružno. Odeš i kažeš sve najgore za njega, a onda ga hraniš i braniš od tih ljudi - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet ide Mikiju, s njim sam okej, ali nemam specijalnu komunikaciju sa njim, da bih mu dao veliki ili srednji budžet. I Janjušu srednji budžet, jer mi se našao tu. S tobom sam isto imao katastrofalne rasprave, tada nisam birao sredstvo da uvredim nekoga - govorio je Dejan.
Ti si u vezi sa Aleks, ja od tada ne želim da komuniciram sa njom. Daj Bože da se ne ostvari sve ono što sam ja govorio, neka vreme pkaže - rekao mu je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga