AKTUELNO

Izneo sve detalje!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara:

Da li je realno da is ljubomoran na Dejana, da je Dalila htela da bude sa njim, ne bi ga ostavila zbog tebe? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre sam imao sličnu raspravu. Ona će dejanu da prebaci, ja ću smatrati da nije ispravna i doćiće do svađe. Iskreno, oko puno stvari očekujem, previše mislim da sma najpametniji, previše očekuem i tražim. fokusiram se na jednu stvar, ovo što je rekla, ja znam koliko ona mene voli, a ovo je meni prekopotrebno. Ja ću da se fokusiram na sebe, sredim sebe, pa kad budem bio realni razgovaraću. Zameram Dejana, jer za neke stvari sa bio u pravu. Spreman sam punoda dam, ali puno treba da dobijem. Očekujem o dnje nešto što treba da ispunim, a ja ja sam istrošen. Moram da se posvetim sebi, jer sam napravio dosta loših stvari. Krenulo mi je nizbrdo u odnosu sa njom, odnosu prema sebi, ponašnanju. Ovaj odnos sa njom sam mogao mnogo bolje, nije ona u svemu kriva, kriv sam i ja. Pravim dramu oko pirinča i lonca. Treba mi mir, sloboda i distanca, Ne treba mi niko, niko me ni ne interesuje - govorio je Car.
Ja kad ga slušam, on uvek lepo komentariše, svi koji smo imali odnose, znamo da smo najpametniji posle svega kad nam se desi. Čoveka je bolje da pustiš, jer evo sad nisu zajedno, ona može da se druži, a on ne može ništa da kaže, a isto će da ga jede - rekao je Karić.
Ja nisam istinski ljubomoran, jer ja znam da tu nema ništa... Iritira me, jer od provokacija napravi od sebe lošu, a ja hoću da je superiorna - dodoa je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U prostoru u kom se nalazimo je teško da se izbegnu sve situacije koje ti tražiš od nje. Slučajnost je bila da ona uđe baš kad si ti sa Marijanom na bini, tu je problem nepoverenje - nastavio je Stefan.
Ja od nje očekujem da je svesna. Hoću da što se tiče Dejana priznaje krivicu i bude obazriva i da nema mržnje prema njemu. Ne želim da u njoj vidim bes, mržnju i provokacije što se tiču Dejana. Ja želim da ona ne provocira, da je on neutralan i da radije kaže nešto po sebe loše, ali t je nametanje onoga što ja želim i osećam. Dobro je da nismo zajedno, pa budi onakva kakva jesi - pričao je Filip.
Ona je u ovom sad odnosu, po drugi put, mnogo drugačija. Ona se neće promeniti ako je pljuješ - istakao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ponos što se promenila, bila je katastofa u mantilu. Video si sinoć kako funkcionišemo, sve je super, dok nije nešto - nastavio je Filip.
Ti nisi tolerantan. Nervira te brzina promena, jer si nestrpljiv - uključio se Đedović.
On vidi u njoj promenu, pa pomisli da igra igru sa njim. Posle svega što ste prošli, on se zbuni kad nešto ispravi - našalio se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.