AKTUELNO

Evo šta mu se sve desilo!

Janjušev vanredni "Pretres nedelje" i dalje traje. Košarkaš je publici ispričao kako je išao kod čoveka iz okoline Subotice, kako bi skinuo vradžbine koje su mu žene bacile, a zatim nastavio da priča anegdote.

Devojke su me iskorišćavale, kao da sam tražio đavola. Dođe trenutak i ja shvatim da mi je taj čovek pomogao. Žene me interesuju. Jedino me je strah da što sam počeo sa muškarcima da se družim. Odem u WC da se tuširam, ne mogu da zamišljam žene. Pa nešto na silu, ovkao, strašno... I ja shvatim da mi je čovek pomogao što se žena tiče... 700 evra, ali ti pomogne - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Žene su najveći maler. Živeo ja u Češkoj, u Liberecu, neki hotel, jedno 30 kilometara od centra. Samo ja i crnac u hotelu. Ja sam imao tad, pre nego što sam se oženio, možda 22 godine. Tako, oko 22, 23. I tako ja u hotelu tom sam sa crncem. Iza arena, dole restoran i nema ničega u tom mestu. 4 puta sam prebacivao nogu preko terase da se ubijem koliko mi je bilo dosadno. Tad je u to vreme bio popularan Majspejs, i dopisuješ se na Krstarici. Laptop nisam nikad imao, imao bezveze telefon. Jedino što sam znao je šifra Majspejsa. Ukucam šifru i dopisujem se. Rekoh ja čuvaru, daj mi malo 2 sata da se dopisujem, on kaže: "Može, budi tu". Znao sam Jutjub da upalim i da slušam muziku. Ništa više nisam znao. Ja otišao po platu, dopisivao sa devojkama, njih 7, 8. Odem po platu i vidim trener moj za laptopom u kancelariji. Pitam ga da mi da ključ, da budem uveče na laptopu, da slušam muziku. Ja dođem, prvi noć, sednem za laptop, otvorim, ukucam Jutjub, pustim muziku i uđem na Majspejs. To je bilo oko pola 1. Uđem fino na Majspejs. Počeo da se dopisujem sa devojkom iz Kragujevca, sa kojom sam se dopisivao ranije. Pitam je ja da mi pošalje malo provokativnije slike, ona kaže da joj je glupo, ne poznaje me. I oko 4 ujutru, pošalje ona meni 5, 6 slika. Ja vidim ono, prvo male slike, a kad klikneš uveća se. Vidim 3, 4 u gaćicama, bez brusa i vidim sliku vagine, p*čku. Ja direktno na onu p*čku, šta imam da gledam d*peta i gaćice. Kliknem na sliku vagine, pojavi mi se na ekranu. A kad otvoriš laptop od trenera, slika on sa ženom i dvoje dece, zagrljeni za Novu godinu, prava porodica. Ja kliknem na p*čku, pojavi se ona meni i ja sad hoću da obrišem sliku... Ja je postavim na desktop. Kad sam je postavio na laptop, ona se još uveliča, zinula ona. Obrisa se i trener i žena i deca i Deda Mraz, ostade p*čka na desktopu trenera. Jao, druže... Ne znam da promenim, nemam pojma sa životom. Šta da radim, 15.000 puta sam kliknuo. Ja kliknem, slika se okrene, sad su noge odozgo. Još je okrenuh, j*bo te život. Sunce te j*balo, ne znam šta da radim, preznojio se - pričao je Janjuš, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Trčim u hotel, probudim ovog sa recepcije, probudim i crnca. Crnca ne možeš da probudiš, ma kakvi. Vratim se dole, preznojio se sav. Otvorim laptop, probam opet, p*čka ostade. Šta da radim, rekoh da ugasim kompjuter, pa da uključim, možda će da se vrati. Ja ugasim kompjuter, krenem da ga upalim, ja palim kompjuter, on mi traži šifru... J*bo te sunce. Šta da radim, blam, treba sutra na trening kod čoveka. Ma nema, moram da idem, ne pomaže ništa. Ja budala mesto da sam se setio da pozovem nekoga, ali 4 sata ujutru, ne možeš da zoveš nikoga. Ostade p*čka na laptopu. Ujutru trener bira igrače, mene otera sa strane da šutiram na pomoćni koš za decu. 10 dana ne priča sa mnom. Sedim tamo, ni vodu ne donosim. Pita me menadžer šta je, mene sramota. Do kraja nisam odigrao ni dve utakmice. Zamisli kakav sam ja baksuz - završio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.