AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević je najavio zadrugarima naredni video klip u kom su imali prilike da vide skandaloznu svađu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Filip Car je dobio reč.

Ja sam rekao Dinu, prijateljski, lepe mu kojekakve etikete. Ispada sada, ove ribe i to, naprave od njega dvorsku ludu i onda se on posvađa sa njima, napravi haos, a onda se devojke ograde. Uđe u konflikt, ispadne jako ljigav i neko ko zarad rijalitija radi sve - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dina, smatram da on vrlo dobro zna šta da radi. On u sebi ima kvaliteta, ali poseduje i ljigavost i perfidnost. Kad se ljudi vade na pijanstvo, meni je to glupo. Ja sam njemu rekla da mu je Tara donela neke pare, on je rekao da su to njegove pare. Kako ti pijan znaš čije su to pare. Dino zna gde udara i gde sme, a gde ne sme. Dao je sebi za pravo da sme ući u konflikt sa Ša i sa Markom, zna ko se prima. Je**ga, desi mu se da mu se glava razbije, kad ne očekuje. Nastavio je da izaziva - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tvrdim da on nije nimalo naivan i da ima sindrom žrtve dok priča. Itekako on sve radi ovde radi vlastite bu*e. Rekla sam svima šta radi Dino, a vi ste sada doživeli šta radi Dino. Zlobu u svemu ovo krivi. Ša je sam sebi dozvolio da doživljava ovakve scene, pa ćemo ostale njihove postupke okarakterisati da su krivi. Gadi mi se ovo što se dešava. Verovatno mu je Iva ostala pusta želja. Naravno, Dino i MC Aleks su najveće funjare u kući i to se iz dana u dan dokazuje. Nisam neko ko osporava tuđe kvalitete - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, ona je toliko ljubomorna na mene - dobacila je MC Aleks.
On Mateji daje savete za Anđelu, a meni se on gadi. Polako, tek ću ovde da ih kanalim - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga