AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je emisija "Pitanja novinara", novinar i voditelj Darko Tanasijević je sledeće pitanje postavio Stefanu Kariću:

Ko provocira Mensura - pitao je Darko.
Ne znam, nisam primetio. Više ga provociraju ženske osobe, a ne muške - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Mateja Matijević.

Ja sam juče, a i sada ću da probram, Mensur želi da ga napadaju, ako te ja pitam da li si mršav, to bi značilo da te prozivam da si mršav. I ja sam ti onda kroz sprdnju postavio pitanje. Tako on kroz provokaciju postavlja pitanje. Ljubomoran je na Anđela i boli ga to što on nije u odnosu sa Anom - rekao je Mateja.
Kada je prvi put se raspravljao sa Mićom, ja sam rekla da znam da on provocira. Kada nemaš šta da pitaš ne pita se to. On iz krajno pređu u krajnost. Ne prođe ni jedan trenutak da on ustane i nešto ne prokomentariše bez potrebe, želi da bude tema glavna među svim temama. Složila bih se sa Mićom stvarno. Iz krajnosti u krajnost. Ja bih samo da se maknem od ove teme, on mene ne zanima - pričala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je problem, ja sam samo pitao, tako treba da se pita i to je to. Zašto bih ćutao ako se o tome pričao po kući - branio se Mensur.
Ako se dešavaju pogledi između tebe i Ane, što ne bi došlo do teme, samo hoćeš da pokvariš taj odnos. Dobio si korpu u startu, pomiri se sa tim da smo mi zadovoljni u svojim odnosima ovakvi kakvi su - rekla mu je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.