AKTUELNO

Sukob mišljenja!

U toku su "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa, Nenad Aleksić Ša. Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mensura i ovog dela što smo Stefan i ja pričali, pričali smo o stavrima koje često priččamo. Ja sam rekao Stefanu da Mensur nije neko ko ne kapira neke stavri, i onda smo komentarisali zašto se Mensur čudno ponaša. Ja sam rekao da je pukao psihički ili igra neku igru. Onda smo nakon toga tražili da vrate klip gde Milica čita čestitku. O tome smo pričali, da Milica, nema poštovanje prema Kariću kad on spava. Te reakcije nam nisu jasno, te neke stvari tek tako prećuti. Kad smo pričali tu, aj sam rekao da Mensur nije dobro ili igra neku igru. Zato ga je Stefan pitao da li ga sprda Mensur? - rekao je Đedović za Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar mene treba da remeti neko levi koji je poslao buket? Neću da psujem ljude koji hoće da poremete naš odnos spolja. Ja joj i dalje izljubomorišem na neku sitnu situaciju - rekao je Mensur.
Moju ljubav niko ne može da ospori prema Mensuru - dodaje Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se začudili kako je on reagovao nakon klipa - dodao je Karić.
Mensur sada priča o stavrima koje mu nisu bitne. A u mom izlaganju i Stefanovom, su bile stvari koje su jako bitne. Tvoj prijatelj nije ispoštovan od strane tebe - dodaje Đedović.
To može da se uzme u obzir. Ona je drska, neće mene da ispoštuje a kamoli Stefana. Ja pazim da ne podignem ton kada je Steafn u pitanju! Pričam suštinu! Stefan zna da ja njega poštujem! - rekao je Mensur.
Sa Mensurom sam u dobrim i korektnim odnosima. Mi gledamo skoz drugačije sve stvari. Mensur sve shvata kao napad i ima potrebu da se brani, pa čak i od ljudi koji ga ne napadaju. Ja ne dolazim u takve situacije, jer kada imam normalnu nameru, onda ispadam sve gori i gori. To ej razlog zbog čega ne ulazimo u neke stavri. Mensur misli da je zadruga tri, reper za sve ono što se dešava i na ono kako treba da se dešava. Ja sam u tim trenucima bio siguran da je on žrtva i da hoće da bude žrtva, zbog ponašanja i jeste žrtva. I tu jeste stvarnoo bilo groznih napada i groznih reči, sada je bolja situacija. To je njegova krajna karakterna osobina. Msilim da svi imaju isti tretman - rekao je Đedović o Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je u izolaciju poslao Anu a sačuvao Mensura.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A .S