AKTUELNO

Kao i uvek iskrena!

U toku je anketa u Beloj kući. Zadrugari biraju osobu koja ne pokazuje kako se oseća. Monika Jovanovska je sledeća dobila reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan svima, na prvom mestu bih stavila Sandru Rešić, nju po pogledu kapiram, omah znam da li je srećna ili tužna. Kad god je pitam da li je dobro, uvek jeste, iako znam da to nije istina. MC Aleks jer nikada neće da govori o tome kako se oseća i uvek krije. Irma, kakva god da je, jako je emotivna a to vešto krije. Za stolom uvek deluje jako i stabilno, a u suštini to nije - govorila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je to Anđela. Drugo mesto je Marijana, znam da je tužna kada gleda u jednu tačku, naravno nije joj nhikada ništa, a onda hoće da ide odavde. Miću nikada nisam videla tužnog, uvek se smeje i peva, to je to - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi od nas ovde pokušavaju da zadrže svoju pravu reakciju i emociju u datom momentu, možda zbog ponosa, možda da se ne vidi ta slabost. Hvala svima što su me naveli jer su prepoznali da nisam samo zloćka, već sam i emotivna. Ono što ja slušam za stolom teško da bi bilo ko to podneo osim mene... Ceo život nerviram ljude i nastaviću to da radim, čisto da znate... Retko govorim da sam loše, retko sam se obratila Moniki, jer nisam neko ko kuka. Totalno drugačije manifestujem stvari od drugih ljudi... Neko ko je meni jako sličan, ko se našminka i stoji uspravno, a najradije bi plakala, kukala ili bila u pidžami... Dalila, naravno. Ja znam svaku njenu rekaciju, znam kada kosu namesti kako je taj dan. Moram napomenuti Marka, ti si tako jedna emotivna bitanga, sve ja lepo vidim. Jasno vidim koliko kriješ emocije i koliko se ne daš. Ti si jedna bebica koju ja volim da štipnem i pipnem. Takođe, Đedović, mada i Ša ne pokazuje svoje emocije... Najradije bi sada otišao odavde, plakao i kukao, ali hoće malo da promeni neke svoje poteze pa je ovde. I ovaj Mensur baksuz, bez obzira kakav je kreten, jako je emotivan i to ja baš vidim. Veliki je emotivac, ima podlogu poštenjačine, a ovde pokušava da izigrava nešto što nije - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba koju bih navela, MC Aleks. Znam koliko je njoj teško, znam koliko je mnoge stvari pogađaju, ali ona to ne pokazuje. Kad god je pitam šta joj je, ona je dobro. Sandra Rešić koja nikada ne govori kada joj je teško... - izjavila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.