AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu oko današnje ankete, ko krije iskrena osećanja, a reč je dao Filipu Caru.

Shvatio sam to u ljubavnom smislu, a ne da Mića neće reći trenutna osećanja. Sandra kaže da nema osećanja prema Dejanu, a svi misle da ima. Ljudi koi su sa nekima, a žude za drugarima, a ne kako se oseća Mića jer je bazen bio hladniji. Otišli smo u pogrešnom smeru danas -

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević saopštio je da se MC Aleks nalazi na četvrtom mestu, a reč je dao Jovani Tomić Matoroj, kako bi komentarisala.

Nikad nisam upoznala takvu osobu, hladnu. Jako je emotivna, a ne želi to da pokaže. Prebacim joj da nema osećaj za mene, zacekle jij se oči, pa se okrene i ode. Ona ne želi da vidi njenu emciju. Ja ni sad ne znam šta ona meni misli. Jrdino sam osetila kad se zagrlimo, tu ne može da slaže i toliko nisam luda. Privržena je prijateljima i porodoci... Ja sam često tražila da pokaže neke stvari, ali da li ne zna, neće i ne ume -
Ako je u ljubavnom smislu, ona gledaoci misle da ima osećanja prema Matoroj - dobacio je Đedović.
Ja smatram da ona ima osećanja u ovom trenutku, iako odnos ide u ovom smetu. Ne gleda me kao druga, ali neće to da pokaže - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.