AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića, Sandru Rešić i Marka Đedovića.

Ko je povukao potez udaljavanja, Dejan ili Sandra, pošto sbako priča svoju priču? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo pre o situaciji sa picom i Dejanovom ne primećivnaju, Sandra nije imala razlog - rekao je Marko.
Ja sam se indirektno udaljio i to smatram ispravnom odlukom. Da li to mene karakteriše kao lošu soobu, prijatelja, sina, brata, to je moj konačan i dobar potez. Kad večeras sklapam kockice i budem prenoćio. Vratiće mi se period koji mi je potisnut i neće me remetiti neke stvari. Ja sam se distancirao i ispostavilo se da treba da se desi - pričao je Dejan.
Ne znam - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Sandra radi u poslednje vreme, možda ovo i jeste najbolje. Ja sam ovde rekla da mi smeta pominjanje lisica i ona indirketno remeti naš odnos i stvara tenziju, pa ja posmatram kako ona njega gleda. Zakačila je lisice, danas je pričala na radiju i pozdravljala. Ružno je što su se posvađali, bili su tu jedno za drugo. Za Marka mislim da nema potrebe da prekine - pričala je Aleksandra.
Apsolutno me zabole ku*ac šta kome smeta ovde. Uvek ću govoriti ono što želim i kad izašem ću govoriti šta želim. Meni ovo nije ništa toliko strašno iz aspekta rijaliti učesnika, ovo je idealno. Svi mi ovde predstavljamo ko smo i šta smo, kakvi smo ljudi. Guranje problema pod tebih su strašnija stvar od onoga kad ustanu i kažu - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.