AKTUELNO

Iskrena kao i uvek!

Emisija Gledanje snimaka sa Darkom Tanasijevićem je i dalje u toku. Zadrugari su pogledali klip Dalile Dragojević i Filipa Cara, te su imali uvid u još jednu svađu ovog ljubavnog para.

Šta to tebi sve Filip brani? Šta je ono što ti njemu zameraš? - pitao je voditelj.
U klipu se sve vidi, ne bih mnogo pričala. Ja kada nešto kažem ja kažem transparentno. Ovo je bilo juče, htela sam za stolom da prokomentarišem ali mi nije dao. Došli smo do toga da ja ne smem da pričam ono što govorimo ispod pokrivača. Nije mi normalno, iz moje perspektive, jer sam bila sa oba ta muškarca. U ovoj situaciji mi je to normalno, jer je to ovde prirodno s' obzirom u kakvim smo okolnostima. Ako mi već zamera to što pomazim po kosi devojku koju je on poljubio, onda je realno i da ja njemu zamerim igru sa Dejanom. Sve odnose koje zameram ja kažem javno, nemam taj problem da govorim sve pred svima. Karić je problem zbog te treće sezone, ne znam šta da ti kažem. Uvek sam govorila da Stefana gotivim i to svi znaju. Ja se trudim da budem realna i kada sam kriva ja samu sebe osudim, kao što sam osudila sebe zbog ponašanja prema Dejanu. Kada sam u odnosu sa Filipom, ja sa Stefanom gotovo da ne progovorim, ali kada nismo zajedno, družimo se najnormalnije. Ja stvarno više nemam snage da se pravdam i objašnjavam... Puna mi je kapa... Meni smetaju osobe, sa kojima je on bio, a njemu smeta Stefan sa kojim nikada ništa nisam imala - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je da se pored svih svojih problema, vraćate na prošlost u kojoj niste ni bili zajedno - rekao je Tanasijević.
Nemam problem da bilo šta iznesem za stolom, da pred svima sve kažem javno. Ja sam ga lepo i direktno pitala da li je bio sa jednom devojkom koja je bila u trećoj sezoni, naravno nisam dobila odgovor. Tako je došlo do Stefana, kao kontra. Ja samo neću da se vraćam na nešto staro, a pritom na nešto što ne postoji. Nikada nisam pravila problem oko raznih devojaka a on meni jeste... On je veća 'drama kvin' nego ja... Car je neko ko može da ponavlja jednu priču hiljadu puta, ja nisam takva... - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.