AKTUELNO

Žestok start!

Emisija "Nominacije" je upravo počela, a voditeljka Ivana Šopić je okupila zadrugare za crnim stolom, kako bi emisija mogla da počne. Ovonedeljni potrčci, između kojih zadrugari biraju koga će poslati u izolaciju a koga ostaviti, jesu Ana Jovanović i Filip Car.

Priliku da prvi nominuje dobio je Marko Đedović.

Evo ovako. Krenuću od Filipa. Ja sam svoje komentare davao, nekad sam mislio ovako, nekada onako. Razmišljao sam nešto i sad ću ti reći iskreno. Filip pravi takva sr**a i takve gov**rije, ali nikada nisam mogao da ga osudim do kraja. Nikada nisam ulazio sa njim u nikakvu žestoku raspravu. Ja Filipovu emotivnu stranu gledam kao dečiju, kao kada detetu uzmeš igračku. On je u tim dešavanjima, kada mu se desi nešto i odreaguje nekako, on hoće da bude jadni mali Filip. Ne znam kojim se imenom može nazvati ono što mu se dešava. Njegove veze sve liče jedna na drugu. Ne dao Bog njega za partnera, jer njegovi izbori naprave od njega takvog kakav jeste. Bez obzira na sve jezive i užasne postpuke, sve mu je zbog žena. Njegovo ponašanje prema ženi je ružno, ali on ima opravdanje, a po mom mišljenju nema opravdanje. Filip nije mali, ako do sad nije to uvideo. Jedino može da ga prođe da neki njegovi izbori budu drugačiji, ali i ne mogu, jer njega to ne loži. Naskokaće jedno dvoje troje dece, pa će da se smuca do 50-60 godine, dok ne bude sek**alno disfunkcionalan. Loži ga to rke koke. Nek napravi dvoje, troje, da se zanima, da može da ih čuva. Zašto ja Filipu nikada nisam zamerio oštro nešto? Zato što se pokazao kao dobar prema meni, nesebičan je - rekao je Đedović o Caru, pa je prešao na Anu:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je folirant. Tebi je učiteljica rijalitija jako loša, Tara te je loše naučila i isto ćeš proći kao ona. Bićeš jedan negativan rijaliti lik. Sliku koju ćeš poneti odavde sa 19 godina, uopšte neće biti. Manje je bitna stvar kome ćeš dati pi**e usput, nego slika o tvom karakteru. Dovela si se u situaciju gde će te ljudi okarakterisati tako kako će okrakterisati, usr**a si se. Ne mogu da dozvolim da kažem da je normalno da se decojčici od 19 godina pri**calo u rijalitiju. Te jeftine rijaliti igre kojima te je Tara naučila, proći će na nekom smetlištu od rijalitija. Te neke stvari koje su ti rečene, podmetanje satova, to je takva budalaština. Tebi još crte lica nisu formirane, okrugla ti je glava, a govoriš da ti se pr*a po rijalitiju. Šta se tebi svidelo u onome što si videla na Filipu Caru i njegovom odnosu sa ženama? Šaljem Anu u izolaciju - završio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je intresantno i prija mi druženje sa njim - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić