AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević nastavio je da postavlja pitanja Dejanu Dragojeviću, Aleksandri Nikolić, Mensuru Ajdarpašiću i Milici Veselinović o sukobima koji su imali tokom prethodnih dana.

Mensuras, šta si mislio kad si rekao da se ukuca ime i prezime Aleksandre Nikiolić, pa ćemo da vidimo šta će da izađe? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja ovde nisam došao da razotkrivam bilo koga i da se bavim ko swe čime bavi, bez argumenata. Oni žele da se ja svađam sa njima, vidite kakav je način njihove komunikacije - pričao je Mensur.
Milice, daj mu štikle i haljinicu, pa da ima izlaganje. Ne volim ove šlagere, budi direktan. Ovo uvijanje, da on to nije rekao i da ga svi napadaju. Kad je nominovao pričao je šta sam ja rekao, pa je posle tek rekao - ubacio se Dejan.
Rekao sam da o svima nama kad se ukuca, dao sam primer najmanji i o svima nama postoji nešto što može da se nađe na društvenim mrežama - pravdao se Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejane, imaš loše mišljenje o Mesuru? - pitao je Darko Tanasijević.
Nemam, imam loše mišljenje o njegovim postupcima. Ja njega gotivim, kao da mi je iz oka ispao, istzo tako i on i meni - rekao je Dejan.
Svima nam je žao za ono što mu se dogodilo, ali to ga ne čini lošim ili dobrim, po osobinama je loš. njegovi životni postupci, ponašanje, smernice i način življenja ne ostavlja utisak dobrog čoveka. Ja sam se saosećao sa njim, bio tu i dok mu je odgovaralo da pričam o Dalili ono što mu ide u prilog - pričao je Mensur.
Je l' on iznosio mišljenje zbog sebe ili mene? - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je značilo Mensurpušić? - pitao je Darko.
Kad krene da me vređq i priča o modricama, ja mu kažem da može da dođe da vidi - nastavio je Dragojević.
Kad je bio odnos Sandre i Dejana, kad sam izneo iskreno mišljenje nastao je problem i tu je on počeo. Ja ništa loše za njega nisam rekao, to što je loš to je druga priča - otkrio je Mensur.
Sve je krenulo kad se pokačio sa Filipom i ja sam ustao da komentarišem. Ako je to na Filipovu streanu, da, ko je realno gledao, video je. Treba sam da komentarišem nerealno zbog situacije? Kako vidim, tako ću da komentarišem - nastavio je Dragojević.
Ja da sam hteo da Aleks, mi bi nastavili priču - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i ja nikad ne bi. Ja sam mislila da on ima stav, mišljenje, ali kad sam ušla ovde i videla kakva je to persona, shvatila sam. Ništa ne radi siktreno, dvoličan je, kvaran i podmukao. Provocira sve žive i prosto je loš čovek. Ja nikad ne bih bila sa takvim čovekom - govorila je Aleks.
Ona je videla kakav je on, a nastavila je da se smeška, a bila je sa mnom okej i pričala da ne treba da se pomirim sa njim, pa nastavila da se smeška - ubacila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.