AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Anđela Đuričić i Mateja Matijević nastavili su da pričaju o svom odnosu.

Mateja, kako te nije sramota da joj ponudiš tako nešto kad znaš da je od samog početka zaljubljena u tebe? - pitala je novinarka.
Nije me sramota, to nije bilo tako. Ona to uzima kako njoj odgovara, Mi smo sa Mićom razgovarali u pabu - rekao je on.
On je proračunao do čega će doći - ubacila se Anđela.
Počela je da me ubeđuje da se ona meni sviđa, a ja sam hteo da završim odnos. Ona ovo priča iz povređenosti, da ne bi bila ponižena. Evo sviđaš mi se, a kad se završi rijaliti ne postojiš. Ona je uzela način koji je odgovara da bi ispala žrtva, hože da napravi od mene najgoreg. U stanju je da mi blebleće pet sati nad glavom, aludira mi na sestru, a kad je izvređam to je zbog toga. Ja sam joj rekao da smo jako bliski i da se klackam u glavu, jer je nju idealizujem za nešto ozbiljno. Ja imam 25 godina i hoću da se sprdam, kad izađem, mene nema. Sa Tarom sam rekao da smo ušli iz drugarske priče i dogovora, to je poznato, volim sa nekim da provodim vreme, a kasnije se vežem. Ja njoj ako kažem neke stvari koje su pametnije, ja sam rekao mesec dana pred kraj, da izbegnemo pritisak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj dečko je za Holivud - odbrusila je Anđela.
Do ovoga je morala da dođe, drago mi je što je ovo rekla - vikala je Anđela.
Ona mene dovodi do ludila, pa se čudi kad iz mene izlaze ružne reči, Problem je što ti nisi normalna - besneo je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta fali Anđeli, pa je toliko vređaš? - pitala je novinarka.
Ne odgovara mi. Nisam surov, možda sada - rekao je on.
Znaš zašto tek sada? Jer sam ja odbila i rekla sam ne - vikala je Anđela.
Anđeli ne fali ništa, ja sam joj svaki put govorio. Svaki normalan čovek će da razume da ova devojka nije normalna i da ne treba da budem pored nje. Koji ku*ac će bilo kom muškarcu ovo ponašanje? Pogrešio sam što sam bio u ovom odnosu. Ja za ovu devojku imam najbolje mišljenje i mislio sam da je sačuvam. Karakteristike koje ima ne sreću se dva puta u životu, ali sa druge strane, ja sam sebi obećao da je nikad neću uvrediti - nastavio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.