AKTUELNO

Razvezao jezik!

Ove nedelje, u Šiša baru se nalazi voditeljka Ivana Šopić koja će intervjuisati Frana Pujasa koji je opleo po Dejanu Dragojeviću i Ani Jovanović. Takođe, ostao je u neverici zbog toga što je Mateja Matijević uradio Anđeli Đuričić, potvrđuje da Anđela priča istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si? - pitanje je postavila Ivana Šopić.
Dobro sam, može i bolje i gore - kroz smeh odgovara Fran.
Kako komentarišeš ove teme sada u kući? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, prvi put verujem Dalili da se neće vratiti Filipu. Ja sam rekao više puta za Cara da ga baš briga za bilo koga, on se sprda. Mislim da je hteo da se otkači na silu od Dalile, da ne može da mu se vrati više. Ja mislim da bi dosta devojaka prodale sebe zbog kadra, samo da budu u nekoj priuči. Ana ne voli Cara nego je samo kadar u pitanju. Car neće priznati vezu, neće ni sa kim ući u vezu, samo sa Dalilom. - rekao je Farn.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi komentaišu da se Dejan vratio na staro, šta ti misliš o tome? - upitala je Ivana.
Na žalost, ovo je Dejan. Nakon mog ulaska se sve promenilo, mislim da je pokazao kakv je prijatelj. Ne znam ni da l' napolju ima prijatelje, pokazao je da je loš. Ali eto, ovo je Dejan Dragojević. Ja se osećam razočarao, rekao bih da ovo nikada neće da se desi. Razočaran sam u njega, iskreno. Bolje da se pokazalo kakav je sada, nego kasnije - govori Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Uporedi mi Nenada Ša i Dejana - dodaje Ivana.
Posle zadruge četiri sam odlučio da držim gard. Mislim da su isti, nisu prijatelji - govori Fran.
Ti sediš između Nenada i Miljane, šta se tu dešava? Je l' vidiš ljubav između Zole i Miljane? - upitala je Ivana.
Voli ona Zolu, ona je luda za Zolom. Nije mi jasan Nenad, ne mogu da ga pročitam. Desi mu se nekada prebačaj, da joj brani njoj sa strane. Sigurno nije naivan, vidi se da je ljubomoran, uhvatio sam da joj prebacuje. Očigledno ima visok prag tolerancije. Ja sam stvarno dobar sa Matejom i šokirao sam se kada sam čuo tu priču. Ja verujem Anđeli, ona nije neko ko bi lagao, po meni je sve to užasno. Msilim da je on osetio da je ona zaljubljena u njega. Užasno je to što je radio. Ružno je to što je uradio, rekao sam mu da je trebao da se skloni od nje kada je primetio da se ona zaljubila - govori Farn.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta msiliš o sukobu Dejana i Mensura? - upitala je Ivana.
Sve je počelo od kada je Mensur komentarisao Sandru i Dejana. Dejan nas štedi jer smo mu pomogli, da nismo, on bi opelo i po nama. Mensur hoće najnormalnije da da komentar, Dejan odmah napada. Meni je bilo čudno da je Dejan ćutao nama. Sada se vidi da ne ćuti nikome - rekao je Farn.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.