AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Milici Veselinović kako bi komentarisala treće mesto na anketi najnesigurnijih koje je zauzela ona.

Nisam očekivala, iznenadila sam se. Ja iz poštovanja, krenem, ali kad vidim da će da se produbi, imam kočnicu zbo njega. Dešavale su se svakakve situacije... Ja ne mogu da ćutim, pa odem kod Sandre i kažem šta bih rekla - pričala je Milica.
Ona ne bira način kako će da se svađa - ubacio se Mensur.
Ja ne biram kad me neko napadne. Što se tiče samopoudzanja imam ga, samo ga ne ističem. Ja sam svesna sebe, jednostavno samo zbog njega imam kočnicu i počela sam da komentarišem - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je situacija sa Anom uticala da izgubiš samopouzdanje? - pitao je Milan Milošević.
Bilo mi je teško, ali ja sam njemu rekla neke stvari i on je rekao da ćemo videti. Ja sam se smejala, jer sam znala sa kim on provodi vreme. Otišao si od mene jer sam videla da se muvaš sa drugom devojkom, a ja sam krenula da te udaram. Dva meseca si sedeo na garnituri i smeškao se - pričala je Milica.
Ona je najkasnije došla ovde, a šta je pre toga bilo tri meseca? - pitao je Ajdarpašić.
Neću da se svađam sa tobom. Šta je sa tobom, Mensure? Razlika između mene i njega je što se ja sa svima svađam isto, a on ne. On više ćuti Rešićki, nego meni. Ja sam u tom periodu bila katastrofalno i samopouzdanje sam imala nula, a u sebi sam imala nadu - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne zna da poštuje ljude koje ima pored sebe i nema u meri kojoj treba da ima. Ona nema kočnicu kad se sa mnom svađa i raspravlja, ona nema u glavi da sam ja stariji od nje. Nijenda druga devojka nije bila uzrok naše veze. Ona nema veze sa mozgom. Ja sam otišao od nje samo jer je bila bezobrazna - besneo je Mensur.
Priča se o meni, a ti pričaš o sebi. Sam si rekao da ti je krvio što si se tako ponašao prema meni - vikala je Milica.
Ti nikad nisi rekla da si pogrešila. Majmune jedan, pusti me da kažem nešto. Ona sad misli da je pametna i magup. Kad dođe u krevet kukaće i skičaće što ovo radi - ludeo je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.