AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Nenada Macanovića.

Zašto si raskinuo sa Miljanom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja raskinuo? Ona neće da prizna nešto što je uradila - rekao je on.
Jutros kad sam uradila, uradila sam pred njim, dok je Zola spavao. On je mene udario tamo gde najviše boli. Ja to ne radim iz ljubavi... Danas mi je rekao da se sprda i da mu je ovde mnogo dosadno, a da sam ja najzanimljivija. On je rkeoa da zna sve i da ga ja volim, nego mu je dosadno i spada se. On meni kači etikete, pa mi sti žu pitanja. On ispada pažljiv, a ja monstrum koji želi drugog - govorila je Miljana.
Ne dajem ja povoda, zato smo se i posvađi. Rekla je da neće da mu se obraća, a jutros ga proziva. Ako nešto kaže, neka bude tako - dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam sedela sa njim, sedela sa Dejanom. Ja ne gledam ovde, sedela sam u pušionici. Rekao si mi tad da ti je zanimljivo da se sprdaš sa mmom, jer ti je dosadno - pričala je Kulićeva.
Hteo sam da je isprovociram, da vidim šta će da radi - objasnio je Nenad.
Budeš li mi još jednom spomenuo. Ako idem sa njim, znači da te ne voli. Šta tražiš sa osobom koja te ne voli? - pitala je Miljana.
Ja njoj verujem, ali što ne prizna ono što radi? - pitao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa pred tobom sam to radila. Ja njega napolju videla nisam, videla sam Dejana. Janjega nisam videla, neću imati nikakvu komunikaciju sa njim. Namećeš priče, daješ za pravo da komentarišu. Je l' ja želim komunikaciju sa njim? - pričala je Kulićeva.
Ako ga čačkaš smatram da želim - rekao je Nenad.
Onda smatraj i zavrpi sa mnom - odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, šta ti je smešno? - pitala je Ivana Šopić.
Bilo mi je smešno, setio sam se neke situacije. Ona mene jeste provocirala, ali bilo je pred njim. Ne mogu da grešim dušu, nisam video skrivenu nameru. Svaka joj čast, otkako je došla maksimalno sve poštuje i to mi se sviđa kod nje. Ne viidm razlog da se diže frka - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.