AKTUELNO

I dalje traje polemika!

Voditelj Milan Milošević je dao reč Mateji Matijeviću u emisiji "Gledanje snimaka", gde zadrugari trenutno komentarišu trougao Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice.

Foto: TV Pink Printscreen

90% krivim Nenada u ovoj situaciji. Jedine dve opcije su da je ili lud ili da se pravi lud. Zbog toga mu Miljana ne veruje. Toliko je očito da Miljana ne može da suzbije emociju prema Zoli. Nju su kod kuće naštelovali i to traje par dana, sve dok ne porazgovara sa Zolom. Dok sam gledao ovaj klip, promenio sam 10 raspoloženja. Prvo sam umro od smeha, posle mi je bilo malo žalosno - istakao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala sa Miljanom: Nenad je brižan, stvarno se brine o njoj, ali to Miljanu na neki način guši, ona to ne može da podnese. Njoj je trenutno najgore od njih sada. Ona voli Zolu, ali zna da su njeni roditelji više za Macana. Žao mi je kad pogledam ovaj klip. Sedi, plače i gleda čoveka kog voli, ne sme da bude sa njim, kao "Zabranjena ljubav". Svi živi vide ljubav prema Zoli. Sa Macanom je iz zahvalnosti. Nije fer prema njemu da ona obavlja onakve razgovore sa Zolom. Ja bih joj rekla: "Doviđenja, prijatno" - ustala je Aleks.
Šta Nenad Macanović ima da kaže na to što Zola kaže Miljani u klipu da zna da ona ne voli Nenada, a ona na to ćuti - dodala je Sandra Rešić.
Ja sam čuo da je rekla da ga ne voli - pravdao se Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.