AKTUELNO

Ne veruje šta se dešava!

Voditelj Milan Milošević je najavio naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka". Zadrugari su dobili priliku da vide raspravu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, tokom koje je on pričao Milici da ga maltretira, a ona je nasrnula na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je užas. Jasno mi je što se ljudi oglašavaju. Nije njega majka rodila da ga klinka udara svaki drugi, treći dan. Priča za tu devojku da ga nije poštovala, da li ga Milica poštuje? - pitao se Stefan Karić.
Mensur misli da nju njegovi fanovi ne vole zbog priča o njoj. Njih zanima njihov odnos, ona mu psuje majku, udara... - dodao je Milan.
Kad smo pričali ovde da li podržava porodica ili fanovi, ona je rekla: "Ma koga boli uvo". Ta rečenica, da mi moja devojka kaže za moju porodicu... Ja sam ogorčen. Koliko je ona kriva, toliko i njega krivim što je ovo dozvolio. Mene nikad ovde nije nijedna devojka udarila, niti ja nju. Sam je kriv što je dozvolio da ga devojka od 18 godina udara. Katastrofa. Treba ovako neki snimci da ga osveste. Ovaj udarac, ovo nije šaka, opalila ga je dlanom, čuo sam da su mu krenule suze u garderoberu - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.