AKTUELNO

Trese se Bela kuća!

Nakon što je razoktrio Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu na današnjem glasanju za najkoristoljubivije takmičare, Lepi Mića je glasao za treću osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ste svi prozivali MC Aleks, govorili da hoće da uzme Matoroj stan, a navodite Mimu. Sve je najgore bilo rečeno, a sada ste je totalno zaboravili. Samo ju je Irma navela - pričao je Mića.
Šta pričaš? I ja sam je naveo? Šta, šta? - uzvratio je Karić.
Ja šta god da pričam, moj prijatelj skače - rekao je pevač.
Eto, ovde nema prijateljstva - dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi imamo ovde mnogo pacijenata, idu kod Đedovića u pušionicu da dobiju pamet, pa posle pričaju da ih je iskoristio. E, to je tvoj prijatelj (Dejan) - uzvratio je Lepi Mića.
E, to se slažem. A ti si rekao za svog prijatelja sadašnjeg da ti nije prijatelj - rekao je Đedović.
Gospodina Sandija ste ocrnili. On je vidljivo krao novac, on je drumski razbojnik u moderno doba. Gospodin Gruja je emotivni manipulator, radio stvari iz koristi. Počeo je da piše pesme. Iskoristio bol svoje supruge da bi to uradio, počeo da plače. Povredio je svoju suprugu i uništio svoj brak, ne može da glumi žalosnu sovu posle toga. Iskoristio je Mimu, koja je njega šatro uništila - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si kontradiktoran, drugačije si pričao do sad... Što te bole moje pesmer, jer si muzičar ili? - uzvratio je Gruja.
Ja mogu da budem ljubomoran na Mika Džegera, ne na tebe. Zbog Mime si ostavio ženu, zaboravio si kako ti izgleda dete. Kada budeš oženio Mimu, tada ćeš dokazati da ti je ljubav prema Mimi jača. Ja sam završio - dodao je Mića.
Ja jesam ostavio Ljilju zbog Mime, ali ne planiram da joj se vratim, jer nemam obraza. A Mimu sam ostavio zbog ponašanja prema meni, ne zbog nekog napolju - dodao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.