AKTUELNO

Evo šta on kaže!

U nastavku razgovora sa Marijanom Zonjić, Marko Osmakčić je nastavio da uzdiže sebe, ali i nju, a ona se uplašila da će se on ponovo pomiriti sa Viktorijom Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad smo Ana i ja otišle da se tuširamo, ja sam je pitala šta će da radi ako se Dalila i Car pomire, ona je rekla: "Boli me uvo, ovo je tema broj 1" - ispričala je Marijana.
Kad vidim da se tako bavi stvarima, izgubim interesovanje. Odlučio sam da gledam ljude sa visine, bolje se osećam, pričam činjenično. Gledaj, Ša sa karijerom, se spustio - dodao je Marko.
Isto kao ja... - nastavila je pevačica.
Teoretski, treba da gledaš sve sa visine. Ovi ovde su za mene beda, gamad, sirotinja... Ja gledam, evo Sandra Rešić, ovde je kao bitna, a vani... J*bem vam sunce, oni kao meni ovo, njima treba da bude čast - govorio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za pet godina napravila jedno sr*nje, a oni za jednu godinu koliko. Blam. Ja bre znam ko sam ja, a oni? Ti si postao toliko lak muškarac zbog Viktorije, tako može lako da te okrene - pričala je Marijana.
Više ne, tako je ispadalo - dodao je Marko.
Meni si se zakleo više puta da se nećete pomiriti, pa jeste... Večaras kad budeš popio, malo ti zavrcka, zafali ti pita, ti ćeš se vratiti - nastavila je Zonjićeva.
Ja sam dopustio da mi ona bude torta, umesto da ja budem torta, a ona šlag. Ona mi je bila jedina satisfakcija. Znam da je to loša torta, otrovna torta, hteo sam da se sklonim, pa sam u tebi tražio tortu. Tražio sam tortu u tebi - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mene sj*bao i ja sam razmišljala kako da ti vratim! - pričala je Marijana, pa nastavila da ih ocrnjuje.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.